Свързаността на Варна е основна тема в града от доста

...
Свързаността на Варна е основна тема в града от доста
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Очакваме проектът за магистрала „Хемус“ да се ускори | Това заяви кметът на Варна по време на форума Общините - Перспектива 2027 г.

Свързаността на Варна е съществена тематика в града от много години насам. Магистрала „ Хемус “ не е приключена към този момент може би петдесетина години. Ние всички имаме голяма вяра, че „ Хемус “ и главните инфраструктурни планове, които касаят Северна и Североизточна България, ще бъдат ускорени. Няма нищо по-важно сега за Варна също така градът да бъде обвързван с останалата част на страната “.

Това съобщи кметът на Варна Благомир Коцев по време на форума " Общините - Перспектива 2027 година ", който се организира в София.

Той описа накратко и първите си дни като кмет.

„ Миналата седмица ураганът „ Фредерик “ връхлетя Варна. Щетите от него са големи. Видяхме една огромна единодушие сред хората по време на бедственото състояние. Видяхме, че хора от разнообразни политически партии с разнообразни убеждения могат да работят за града. Това е нещо, което Варна не беше виждала от доста години. Надявам се по този начин да продължим и отсега нататък “, уточни Коцев.
Той благодари на държавното управление за оказваната помощ по време на бедственото състояние. Коцев изрази вяра партньорството с държавното управление да продължи да укрепва, тъй като е в полза на хората.

„ Нашата община има упоритост да форсира растежа, да насърчи построяването на стопански „ клъстери “ сред общините и техните запаси и да усъвършенства районно партньорство посред им “, добави Коцев.
Кметовете могат да водят районна политика не по-зле от изпълнителната власт, точно тъй като проблемите на хората са по пътя ни всеки ден от вкъщи до постройката на Общината и ние сме в сърцето на тези проблеми, уточни още Коцев в спомагателна позиция.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР