Свалянето на презерватив по време на секс без съгласие –

...
Свалянето на презерватив по време на секс без съгласие –
Коментари Харесай

Доживотен затвор за сваляне на презерватив без съгласие

Свалянето на презерватив по време на секс без единодушие – деяние, известно като „ stealthing “ – ще бъде криминализирано в Южна Австралия, като приетите за отговорни ще бъдат осъдени до пожизнен затвор.

Законопроектът за възбрана на тази процедура, за която се твърди, че е осъществена против всяка трета жена, през вчерашния ден мина през горната камара на Народното събрание на щата Южна Австралия и в този момент би трябвало да мине и през долната камара.

Кони Бонарос, народен представител от Южна Австралия, разказа това деяние йато „ непоносим акт на изменничество “ и сподели, че законопроектът на нейния персонален член ще подсигурява, че ще бъде прегледан по подобаващ метод от полицията и съдилищата, предава ABC.

„ Това трябваше да бъде криминализирано преди години “, добавя госпожа Бонарос в изказване.

„ Подобни гротескни прояви на непристойност заслужават да бъдат третирани по същия метод като обезчестяване и закононарушение, наказуемо с отнемане от независимост. “, декларира още тя.

Проучване на университета Монаш през 2018 година открива, че от повече от 2000 интервюирани души, една на всеки три дами и един на всеки пет мъже, които вършат секс с мъже, са били жертва на „ stealthing “. 

Г-жа Бонарос споделя, че това е " по-често, в сравнение с множеството хора имат вяра ". 

„ Според новото законодателство премахването на презерватив по време на секс без единодушието на другия към този момент ще бъде закононарушение, което се санкционира с пожизнен затвор “, сподели тя.

Правителството на ЮА по-рано се ангажира да поддържа законопроекта на госпожа Бонарос, като основният прокурор Кям Махер разказа грозното деяние като „ подла процедура “. 

„ Този законопроект категорично подсигурява, че това деяние е обхванато от нашия углавен закон и хората, които вземат участие в нея, могат да бъдат упрекнати в полови закононарушения “, показва той.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР