Suzuki Motor Corporation обяви, че компанията е постигнала споразумение с

...
Suzuki Motor Corporation обяви, че компанията е постигнала споразумение с
Коментари Харесай

Suzuki с проект за автономен робот за доставки

Suzuki Motor Corporation разгласи, че компанията е постигнала съглашение с компанията LOMBY за проектирането на самостоятелен робот за доставки.

От Suzuki разясняват, че LOMBY е започваща японска компания, главната активност на която е разработка, доставката и оперирането на паркове самостоятелни роботи за доставка в последната част от пътуването на пратките до клиентите.

От края на предходната година, двете компании работят по забавен план, като основа на който се употребява електрическата инвалидна количка на Suzuki.

В новата самодейност, Suzuki ще дава отговор за дизайна и създаването въз основата, до момента в който LOMBY ще има грижата за реализирането на работещи прототипи и модифицирането на самостоятелния робот за доставка, създаването на системи за доставка и осъществяване на демонстрационни проби.

" Ще проучим също по този начин потреблението на широкодостъпни елементи за роботи за доставка и електрически инвалидни колички, с цел да понижим индустриалните разноски за всеобщо произвеждане на самостоятелни роботи за доставка ", анонсират от Suzuki.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР