Сузи Кампанале е дългогодишен спортен журналист. Тя е част от

...
Сузи Кампанале е дългогодишен спортен журналист. Тя е част от
Коментари Харесай

Италиански журналист: Серия А се завръща към най-силните си години

Сузи Кампанале е дълготраен състезателен публицист. Тя е част от екипа на "Football Italia " от 1998-а година. Вече цели 22 години Сузи следи развиването на италианския футбол, а в този момент даде извънредно изявление за Gong.bg . Опитната журналистка засегна най-различни тематики, като направи разбор на миналия сезон в Серия А. Тя разяснява и много значими въпроси касаещи италианския футбол, като назова съответните аргументи към този момент цели 10 години италиански отбор да е без европейски трофей. Сузи не пропусна да показа мнението си и за протичащото се в нейния обичан Милан.

Здравей, Сузи. Нека първо да поговорим за отминалия сезон в „ калчото “, защото страстите у почитателите към момента не са отминали. Как видя миналата акция?

Станахме очевидци на едно оспорвано състезание, в което доста тимове имаха високи упоритости за купата. Ювентус още веднъж победи, само че това беше най-драматичният шампионат от години насам. Разбира се, не трябва да пропущаме и пандемията, която оказа голямо въздействие върху всички. Смятам, че без пандемията от ковид, Ювентус може би нямаше да е първенец. Преди насилственото спиране Лацио сподели страхотна форма, а Аталанта играеше впечатляващ футбол. Аз бих желала да отдам заслуженото на бергамаските, тъй като този тим израсна по извънреден метод през последните години. В Италия Аталанта е шлагер и съм сигурна, че през новия сезон те ще бъдат по-силни от всеки път. Интер също направи една много положителна акция и конкуренцията за трона на Юве става все по-голяма.

link2 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР