Сузанита продължава да се излага, дори след като стана майка.

...
Сузанита продължава да се излага, дори след като стана майка.
Коментари Харесай

Друсана и пияна, Сузанита търси богат мъж

Сузанита продължава да се излага, даже откакто стана майка. Наскоро разгласи, че се е разделила с бащата на бебето, а към този момент е тръгнала на лов за нов. 

След като остана без парите на тати, защото Орхан Мурад се отхвърли от нея, бащата на бебето й Марк Славов също я заряза и сега се чуди по какъв начин да изхранва детето си.

Сузи е на 20 година, само че няма даже приблизително обучение. Затова й е мъчно да си откри работа. Ето за какво пропадналата дъщеря се е насочила към търсенето на богат мъж. Тя стои по през целия ден в обществените мрежи, основно в „ Тик-Ток “, с цел да смъква мъже. Интересното е, че с цел да се отпусне и бъде по-небрежна, го прави на пияна глава, до момента в който се налива с вино, пише kliuki.bg. 

Жестокият живот, който живее сега, накара Сузанита още веднъж да прибегне към пороците. Освен алкохол, тя още веднъж употребява опиати. Друсана и пияна, търси богат мъж.

Иначе Сузи не е от най-алчните дами. Тя търсела някого, който да й дава по 10 бона месечно. В краен случай била съгласна и на 5 000 на месец. В подмяна може да му даде единствено секс, което е присъщо за една по-специална специалност.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР