Сузанита Мурад е дъщеря на легендарния Орхан Мурад и певицата

...
Сузанита Мурад е дъщеря на легендарния Орхан Мурад и певицата
Коментари Харесай

Сузанита: Правя секс, забраниха ми дюнерите, нямам време за четене

Сузанита Мурад е щерка на именития Орхан Мурад и певицата Шенай. От дребна тя демонстрира музикалния си гений, а преди година взриви публичното мнение с първия си клип, в който е прекомерно разголена. Тя дава първото си изявление за печатна медия на " България Днес " в наличието на строгата си майка.

- Не си ли прекомерно млада за славата, която те връхлетя?

- Такова е времето, в което пребивавам. Всички ние надраснахме годините си поради интернета, ГМО храните и малкия екран. Затова и аз, и моите връстници разсъждаваме по различен метод, в този момент е нашето време.

- Успехът промени ли те и по какъв начин?

- Промених се, тъй като за малко време се случиха доста неща около мен - няма по какъв начин да не се промениш. От лятото до момента сигурно разбрах какво желая да върша и какво - не. И съм признателна на хилядите ми почитатели, които ме поддържат във всякаква обстановка.

- Имаш много подправени профили във Facebook, които те вкарват в неприятности...

- Имам над 30 подправени профила в обществените мрежи. Може би съм българката с най-вече такива. Случаят с халата, който сякаш съм щяла да махна, в случай че моята фотография по него се показа не знам си какъв брой хиляди пъти... Това няма по какъв начин да са мои думи и апел. Затова дано хората да не имат вяра на всичко, което се написа в интернет.

- Смяташ ли, че пробиваш повече със скандална визия, в сравнение с с глас?

- Татко има гласа, само че при него няма скандал, по тази причина не е толкоз забавен за медиите. От години имам този образец у дома - когато няма визия и скандал. А при мен се стартира с противоположното. И ето - цяла България знае за мен. А за рап частите не би трябвало доста глас, а и рапирам съвършено.

- На какво те научиха татко ти и майка ти?

- На почтеност, на откровеност и почитание към почитателите. Научиха ме да оставям без коментар злобните думи по мой адрес. А също на съчувствие към заболели и небогати. Имам много благотворителни участия. Научиха ме и на безпределна обич към животните. А в този момент си имам и свое кученце - померана Марая. Тя е доста сладка и интелигентна, неразделни сме. Дори от време на време я вземаме по участия, само че до момента в който пея, я оставяме в стаята.

- Какво ти не разрешават майка ти и татко ти?

- Две неща са ми изрично неразрешени - опиати и алкохол. За татуировките не бяха толкоз строги, разрешиха ми ги и аз се възползвах. Засега имам на крайници и на ръката. Алкохол в действителност не използвам, всички притежатели на заведения, в които съм имала участия, могат да го потвърдят, а и мама постоянно е с мен. Преди участия пия единствено вода и доста рядко, когато към този момент съм капнала от отмалялост, само че не всякога, тъй като е нездравословно, пия по една енергийна напитка.

- А спазваш ли някакви ограничавания в храненето?

- В момента съблюдавам възбраната да похапвам дюнери, тъй като са доста нездравословни. По месо не си падам, а пояждам ориз, спанак, зеленчукови крем супи. И нонстоп пия фрешове - разнообразни. Единият ден фреш от зелени плодове и зеленчуци, на другия от алено цвекло, бяла ряпа и така нататък Сменям ги, с цел да не ми омръзват.

- Не си ли доста дребна, с цел да се показваш полугола?

- Отворете интернет, вижте и обществените мрежи. Има стотици полуголи девойки и момчета, доста по-малки от мен. Защо не се приказва за тях? Защо не ги разясняват? Разликата е в това, че те са незабележими, тъй като не са деца на известни родители, самите те също не са известни като мен. А в международния шоубизнес има доста по-разголени, по-скандали и по-малки от мен.

- Имаш ли брошура, шофираш ли?

- Час по-скоро, незабавно щом навърша годините, ще изкарам брошура. А в този момент - ясно е, не карам, а единствено се возя, нормално кара майка ми. Тя ми е показвала по какъв начин се потегля, по какъв начин се сменят скорости... Тя е доста добър водач и има изминати над 2 млн. км. Искам да стана добър лидер като нея.

- Кой е най-щурият ваучър, на който си била?

- За щур не се сещам, само че на последния ми рожден ден направих доста прекрасен ваучър с другари в една частна вила. Нарочно не желаех да чествам в заведение. А няма да не помни и 10-ия си рожден ден, когато имаше караоке и страхотна заря. Сред гостите ми беше и едно момченце аутистче, което направи същинско знамение - то също пя!

- Колко гаджета си имала до момента?

- В първото си гадже се влюбих на 12 година Тогава се " загаджихме “ по детски, което се показваше в държане за ръце и секрети целувки. После сходна " връзка “ имах и с Ерик Трифонов. А в този момент към този момент имам същинско гадже - Александър.

- Правите ли секс и това обикновено ли е на твоята възраст?

- Да. И е обикновено, когато двама души се обичат, да вършат обич!

- Четеш ли книги и какви филми гледаш?

- Последно гледах " Посоки " с Асен Блатечки и " Нокаут “ с Орлин Павлов. А за книгите - вземам, само че нямам време за четене. Всичката информация получавам от интернет. Но цялото ни потомство е такова - без книги в ръцете. Сестра ми, която е по-голяма от мен, е изчела стотици книги. Не я вълнува шоубизнесът, до момента в който аз одобрявам хубави коли, шоуто, готини бийтове с яки текстове...

- Смяташ ли, че някои от огромните ни музикални звезди са в края на кариерата си и би трябвало да бъдат заменени от такива като теб и Гери-Никол?

- Който докато може и стои добре на сцената, би трябвало да продължава да пее. За музиката няма възраст - могат да стартират от три и да продължат до 100 години, стига да могат да устоят на напрежението. Щом не им пречи, да не престават! А естрадните артисти, зная ги всички. Но Лили Иванова е неповторима - от мама чувам за нея, доста й се възхищава какъв експерт и перфекционист е.

- Коя е най-фрапантната измислица, която си чела за себе си?

- Че мама е чакала почтително на касата, с цел да заплати силиконовите ми устни и цици!

- А ти имаш ли желание да сложиш силикон и къде?

- Засега - не. Не мисля, че нуждая се от корекции.

- Млад човек си, какво мислиш за гей парадите?

- Чуждият живот не ме интересува. А дали две девойки или две момчета ще са дружно, не ме вълнува, те не пречат. Лично аз надали ще се включа в гей церемониал, тъй като не ми е там мястото, не съм от тях. Но няма и да им преча, тъй като това е тяхно, а не мое решение. Никой не може да бъде съдник на другите.

- Орхан и Сузанита ще изненадат ли феновете си с дует?

- Да, напълно скоро. Той към този момент е съвсем подготвен, само че няма да ти кажа повече, тъй като сама сподели " изненада “. Нека в действителност е такава.

- Смяташ ли да продължаваш по скандалния " борд на острието “?

- Да, ще трансформира абсурда в своя запазена марка!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР