Сузанита, която вчера обяви, че чака първото си дете, явно

...
Сузанита, която вчера обяви, че чака първото си дете, явно
Коментари Харесай

Сериалът продължава! Сузанита разкри пола на бебето

Сузанита, която през вчерашния ден разгласи, че чака първото си дете, очевидно ще трансформира бременността си в индийски сериал.

Няколко часа откакто гръмна с новината, че ще става майка, щерката на Орхан Мурад заяви в обществените мрежи, че чака момче. С преднамерено снимано видео с торта със наследник крем и конфети в същия цвят, неосъществената певица още веднъж притегли вниманието към себе си, видя

Тя бе за дълго изчезнала от обществените мрежи около престоя си в клиника за опиати и около началото на бременността си, само че очевидно се завръща стремително и ще инфлуенсърства като други фамозни мами. Мнозина честитиха на едвам 19-годишната майка радостната новина, само че от бащата на Сузанита няма ни новина, ни кост.

Наскоро той се ожени и призна в изявление, че не поддържа никаква връзка с щерка си. Майка ѝ пък откри любовта с чужденец. Марк, който също ще става татко за първи път, може да се похвали с добра спортна кариера. Преди месеци той се класира на седмо място на Европейската купа по хвърляния на копие. Славов е от Бургас и е на 27 години. Марк Славов се занимава професионално и с музика като продуцент.

" Винаги целта ми е бил копието. Затова пребивавам. Нищо друго не може да ми достави сходно наслаждение - прави съпоставяне българинът. - Ако ми сложат на една маса 1 милион $ и едно копие, ще избера копието, с цел да видя по какъв начин лети над 83 метра ", прибавя копиехвъргачът.

View this post on Instagram
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР