Сутринта в низините и котловините ще бъде мъгливо, но след

...
Сутринта в низините и котловините ще бъде мъгливо, но след
Коментари Харесай

Затопляне и слънчево време в следобедните часове

Сутринта в низините и котловините ще бъде мъгливо , само че след обяд видимостта ще се усъвършенства и в по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Минималните температурите през днешния ден ще са сред минус 8° и минус 3°, малко по-ниски в котловините от Западна България, а оптималните - от 0° до 5°, в София - към 3°.

Мъгливо ще бъде сутринта и по южното крайбрежие, само че след обяд над по-голямата част от Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 3° и 5°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Предимно слънчево ще бъде и в планините , в композиция с сдържан североизточен вятър, който до вечерта ще отслабне и ще се ориентира от север. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Във вторник минималните температури още малко ще се намалят, до момента в който оптималните ще останат без основна смяна. С изключение на сряда , през множеството дни до края на работната седмица ще бъде доста прохладно. Повече слънчеви часове ще има в сряда, а слаби превалявания от дъжд, в планините - от сняг, се чакат в петък .
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР