Сутринта около 9 часа е получен сигнал за мъж в

...
Сутринта около 9 часа е получен сигнал за мъж в
Коментари Харесай

Прокуратурата и МВР с подробности за отвличането и побоя над Стайко Стайков

Сутринта към 9 часа е получен сигнал за мъж в безпомощно положение на паркинг в София. На място се открива, че е синът на Миню Стайков - Стайко, като е въведен в близка къща, а там е прегледан от екип на "Спешна помощ ". След това е закаран в "Пирогов ", от където по негови думи се схваща, че е бил похитен преди неустановен интервал от време. Нямахме информация за неговото похищение и данни за откуп. Това съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ивайло Иванов на брифинг.

"Стайков е разгласен за търсене от септември, като сме имали няколко акции за намирането на местоположението му. Все още не сме провели подробна сказка с него, имаме нищожна информация, като той декларира, че няма мемоари. Близките му декларират, че от времето когато е бил разгласен за търсене не са се свързвали с него ", сподели още той, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Нямаме информация да е изхвърлен от таксиметров водач - бил е оставен пред дома си от такси. Стайков е имал рана на главата, другите контузии по него са синини ", добави Иванов.

"Лицето декларира в писмена молба, от тази заран, пред Специализираната прокуратурата, че не е знаел, че се търси, като е подготвен да спомага на службите. Според молбата той схваща през вчерашния ден на 27 януари, че е търсен ", разкри Ангел Кънев, прокурор от Специализираната прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР