Сутринта имах дълъг разговор с парламентарната група, имахме два варианта,

...
Сутринта имах дълъг разговор с парламентарната група, имахме два варианта,
Коментари Харесай

Борисов за Габровски: Доказан, умен, успял, патриот, критичен

" Сутринта имах дълъг диалог с парламентарната група, имахме два разновидността, чисто партийна кандидатура, която щеше да се одобри като бламиране на първия мандат ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг във връзка избора на проф. Николай Габровски за претендент за министър председател. 

" Ние, нашите гласоподаватели, желаеме да има постоянно държавно управление ", съобщи Борисов.

" Защото в случай че сумирате времето на служебните държавни управления, Румен Радев е към този момент министър председател и президент към този момент година, две, с къси спирания ", съобщи водачът на ГЕРБ. 

" Аз още веднъж направих крачка обратно. Депутатите бяха доста срещу. ГЕРБ и Съюз на демократичните сили взехме решение, че това е по-правилното за страната, по-правилното за излаз от тази към този момент перманентна политическа рецесия, тъй като и след март да има избори, обстановката ще е същата, и тогава мога да се обзаложа, че ще има и през май ", съобщи Борисов.

Последният, който може да се заподозре за благосклонности към Радев, единственият издигал претендент против Радев, ГЕРБ, безапелационен е Борисов. 

" Затова предприехме разновидността една безспорна, гражданска, надалеч от нас, надалеч и от другите, допускам, потвърден, интелигентен, съумял, с гражданска позиция, родолюбец, сериозен, потвърден като обучение, познание, умеене, връх в своята кариера, неврохирургията, ние в ГЕРБ имаме доста лекари, доста професори, в края на краищата той се съгласи, че не можем да се явяваме единствено като коментатори във футбола и в политиката ", не пести суперлативите си за Николай Габровски водачът на ГЕРБ.

" България наподобява доста зле извън. Изключително зле извън. Тази политическа рецесия, неналичието на постоянно държавно управление, с тези упреци към други страни ", съобщи Борисов.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР