Сутрешният блок на БНТ бе отличен в кампанията на вестник

...
Сутрешният блок на БНТ бе отличен в кампанията на вестник
Коментари Харесай

​Сутрешният блок на БНТ отличен в кампанията Достойните българи

Сутрешният блок на Българска национална телевизия бе отличен в акцията на вестник " 24 часа " " Достойните българи на годината ".


За 17-ти път бяха наградени личностите, които са отстоявали обективни дела, спасявали са други хора, дарявали са и са показали смелост.

Отличието за екипа на Сутрешния блок на Българска национална телевизия е поради протегнатата ръка към 10-годишната математичка Сара, която се нуждаеше от средства, с цел да взе участие във финала на Олимпиада по математика в Тайланд. Желанието на детето да покаже уменията си трогна доста хора, които се свързаха с Българска национална телевизия и желаеха да оказват помощ. Само за часова бяха събрани нужните средства.
Сара Илиева: Успях двукратно да развея знамето на България, тъй като завоювах златен орден и купа Стар Интернешънъл. Албена Колчакова, изпълнителен продуцент на Сутрешен блок: Имахме невероятния шанс да изпитаме едно благополучие, което хората в нашата специалност изпитват рядко - а точно бързо да забележим резултата от нашата работа. Преживяхме това благополучие два пъти - единия път с това, че нашите фенове помогнаха Сара да замине на Олимпиадата по математика в границите на няколко минути и втория път, когато се върна със Златния орден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР