Суперзвездите на България ще покорят дансинга в най-бляскавия и магнетичен

...
Суперзвездите на България ще покорят дансинга в най-бляскавия и магнетичен
Коментари Харесай

Ето кои звезди влизат в Dancing Stars


Суперзвездите на България ще покорят дансинга в най-бляскавия и магнетичен международен танцов формат „ Dancing Stars “, който скоро се завръща по bTV. Вече е ясно кои 16 известни персони от шоубизнеса, културата и спорта ще се подчинят на ритъма  на самбата, валса и тангото и ще заковат феновете пред екраните с качествено развлечение за цялото семейство.

Страст и умения в преодоляването на комплицираните стъпки ще показват 8 харизматични дами, подготвени да се преборят за купата „ кралица на бала “. В танцовата борба се впускат телевизионните водещи Неделя Щонова и Натали Трифонова , поп дивата DARA , певиците Емануела  и Мила Роберт , наедно с актрисите Нона Йотова  и Боряна Баташова . Олимпийска упоритост под прожекторите ще покаже и шампионката по карате Ивет Горанова .

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 2
 
 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 3

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 4

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 5
 
 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 6

Мъжете в „ Dancing Stars “ също се готвят за новата си танцова роля. Общо 8 известни лица ще изпитат тръпката на музикалната конкуренция и професионалните танцьори. Актьорът Филип Буков , който се трансформира в любим на публиката и сътрудника му Даниел Пеев-Дънди , звезда в сериала „ Съни бийч “, ще прибавят артистичност и комизъм в риалитито. Дансингът ще бъде втори дом за поп звездата Папи Ханс , каскадьора Валери Григоров , певеца Емрах Стораро , както и първият ерген на България Виктор Стоянов . Сред кандидатите за огледалната купа са още боксовата легенда Серафим Тодоров и фронтменът на „ Остава “ Свилен Ноев .

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 7

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 8

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 9

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 10

В идващите месеци участниците в „ Dancing Stars “ ще преживеят провокации и трансформации, ще преминат през извънредно напрегнати тренировки и елиминации, с цел да стигнат до огромния край. Върху полирания до искра дансинг ще се разиграят впечатляващи танцови борби, а всяка минута пред екраните ще бъде несравнимо наслаждение.

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 11

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 12

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 13

Баланс и комизъм в музикалното шоу ще внасят атрактивните водещи Алекс Раева и Краси Радков . Запазена марка на предаването е излъчването на надпреварата онлайн, където публиката следи от близко всяка стъпка и е директен очевидец на целия набор от прекарвания на танцовите двойки. Състезателите ще бъдат оценени в действително време, незабавно след осъществяването, от професионално жури и феновете на bTV, които ще могат да гласоподават за своите любимци.

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 14

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 15

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 16

 Ето кои звезди влизат в Dancing Stars (СНИМКИ) - 17
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР