Суперзвездата Стинг и съпругата му Труди Стайлър от година са

...
Суперзвездата Стинг и съпругата му Труди Стайлър от година са
Коментари Харесай

Пица и вино от Стинг и съпругата му Труди

Суперзвездата Стинг и брачната половинка му Труди Стайлър от година са горди притежатели на пицария и винен бар с меню от екологично чисти храни и питиета. Намират се в огромното имение от 16-и век, близо до Флоренция, което британското семейство купи през 1997 година.

При откриването Стинг разгласи новината през обществените мрежи и написа в Instagram: „ Елате и се присъединете към бандата в новата пицария и винен бар Il Palagio. Тук може да получите страхотна пица, да опитате всичките ни виновност, а и занаятчийска бира от района. Клаудия и Паоло ще ви посрещнат топло “.
 Местят 29 юли 2022 | Произведенията на Иван Вазов „ Левски “ от „ Епопея на забравените “ и „ Под игото “ да се реалокират за проучване...

Пиците в неаполитански жанр – с издигнат борд, се подготвят от брашно и артикули от Тоскана, а когато е допустимо – от самото имение.

Може би концепцията за пицария е обвързвана с визитите на Труди в Неапол. Там 68-годишната актриса, режисьор и продуцент е търсела ентусиазъм за новия си документален филм, настояват италиански публицисти.

Тези, които наблюдават живота и активността на Стинг отвън музиката, към този момент са привикнали да одобряват фамозния британец и като фермер. От години той и втората му брачна половинка Труди създават вино, зехтин и мед в парцела си от 3000 декара, ситуиран измежду зелените хълмове на Кианти. В имението Tenuta Il Palagio има вила, принадлежала на граф Симоне Винченцо Велути Зати ди Сан Клементе, гора, няколко езера, лозя и маслинови горички. Там Стинг към този момент съвсем четвърт век се грижи за земята и, както обича да прецизира, я подхранва, а не я ограбва. „ След като дойдох тук, взех решение да остана, тъй като имах потребност и усещах, че е мой дълг да храня фамилията си с същински, качествени артикули в здравословна среда “, изясни той преди десетина години.

Когато купуват имението, то е много занемарено. В началото Труди, чийто татко е бил фермер, влага много старания освен във възобновяване на блясъка на вилата, само че и във връщането към живот на зле поддържаните лозя и маслинови насаждения.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР