Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да

...
Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да
Коментари Харесай

Скандалът с изнасилването се разгаря, Роналдо изригна

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо употребява обществените мрежи, с цел да направи обществено изказване във връзка обвиняванията към него за полово посягане. “Твърдо отхвърлям обвиняванията, отправени към мен, написа Блиц. Изнасилването е извънредно закононарушение, което е против цялото ми създание и против всичко, в което имам вяра. Излизам с името си и отхвърлям да зареждам медийния цирк, основан от хора, които желаят да станат известни на мой тил ”, написа португалецът в първия си пост в " Туитър ".

Неговото изявление имаше и втора част. “Чистата ми съвест ще разреши да очаквам умерено резултатите от следствието ”, приключи той. 34-годишната Катрин Майорга твърди, че Кристиано я е изнасилил в хотел в Лас Вегас през 2009 година и по-късно е изпратил свои хора да й дадат 375 хиляди $, с цел да не разгласява случилото си.

Преди няколко седмици Майорга е поискала от прокуратурата да бъде обновено делото за полова експанзия и от Лас Вегас потвърдиха, че следствието стартира с нова мощ.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР