Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори за бъдещите си бизнес

...
Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо говори за бъдещите си бизнес
Коментари Харесай

Роналдо: Мисля за живота извън футбола

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо приказва за бъдещите си бизнес проекти, на които има намерение да се посвети след края на футболната си кариера.

“Не съм вманиачен човек. Не съм захласнат от тренировките, а от триумфа, което е изцяло друго. Все още обичам футбола. Обичам да развличам почитателите и хората, които обичат Кристиано. Възрастта няма значение, всичко опира до характера. През последните пет години стартирам да се любувам на това да мисля за бъдеще отвън футбола, тъй че кой знае какво ще се случи след година или две?

Не желая да подражавам никого. Трябва да бъдеш себе си от самото начало, само че постоянно можеш да вземеш нещо от някои положителни образци, освен от футбола, само че и от други спортове - Формула 1, НБА, голф, UFC и така нататък Най-добрите спортисти имат сходни работни етики. Дори изпълнителните шефове на огромни компании постоянно са стимулирани и би трябвало да работят старателно, с цел да реализиран положителни неща. Трябва да вярваш в себе си. Във футбола имам по-голям надзор. Знам какво мога да направя. В бизнеса е по-трудно, зависиш от други хора, само че аз имам добър екип. Ще бъде предизвикателство. Изминаха години, изпълнени с усърдна работа, отдаденост и пристрастеност, с цел да реализира това, което направих във футбола. Извън него имам още работа за извършване, само че не ми харесва да съм номер две или три. Винаги желая да съм номер 1. 100% ще го постигна”, показа 34-годишният Роналдо пред SPORTbible.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР