Суперзвездата на Пари Сен Жермен – Неймар е готов да

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен – Неймар е готов да
Коментари Харесай

Неймар бил готов да намали заплатата си, за да се върне в Барса

Суперзвездата на Пари Сен Жермен – Неймар е подготвен да одобри понижение на заплатата си, с цел да се върне в някогашния си клуб Барселона, твърди испанският вестник „ Marca “.

Бразилецът напусна Барселона през летния трансферен прозорец на 2017 година против рекордните до този миг 222 милиона евро. Оттогава той свети в Лига 1 на фона на многото си проблеми с травми, като е вкарал 83 гола в 107 участия във всички шампионати.

Неймар постоянно бе свързван със завръщане на „ Камп Ноу “. През 2019 година се смяташе, че той е доста покрай трансфер назад в Барселона, само че до договорка по този начин и не се стигна.

Според изданието бразилецът има мощно предпочитание да заиграе още веднъж с Лионел Меси и даже е подготвен да понижи фрапантно заплатата си, с цел да се завърне в каталунската столица.

Тимът на Барса обаче продължава да изпитва дълбоки финансови усложнения, откакто натрупа дълг от над 1 милиард евро. Това прави всеки евентуален трансфер на скъпи суперзвезди малко евентуален.

Настоящият контракт на 29-годишния Неймар има единствено още една година от контракта си, като сега договаря за нов договор с ПСЖ. Последните информации във Франция сочат, че двете страни да покрай сделка.

Neymar is prepared to take a pay cut to return to
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР