Суперзвездата на Олимпиакос Александър Везенков е преминал ядрено-магнитен резонанс, а

...
Суперзвездата на Олимпиакос Александър Везенков е преминал ядрено-магнитен резонанс, а
Коментари Харесай

Стана ясно какво е състоянието на Везенков

Суперзвездата на Олимпиакос Александър Везенков е минал ядрено-магнитен резонанс, а резултатите от него не са толкоз притеснителни за българския национал, каквато беше първичната информация.

Той е с костен оток на задната част на коляното, като се е разминал с най-тежката контузия.

Все още не е ясно дали ще може да вземе присъединяване в мач №3 от финалната серия против Панатинайкос, като възобновяване му ще отнеме няколко дни, осведомят сътрудниците от Sportal.bg.

Везенков беше фаулиран при едно единоборство в подкошието на " детелините ", само че при приземяването стъпи изкривено и контузи задната част на коляното си. Той не съумя да напусне самичък игрището, а това се случи благодарение на съотборниците му. Още преди края на мача той напусна залата, с цел да премине ядрено-магнитен резонанс.

Олимпиакос и Панатинайкос си размениха по една домакинска победа до този миг в разногласието за трофея в елита на гръцкото баскетболно състезание, а третият конфликт е на 11 юни (неделя) от 21:15 часа в Пирея.

Мач №4 ще се изиграе на 15 юни от 21:15 часа в ОАКА. Евентуална пета среща е планувана за 18 юни, още веднъж от 21:15 часа в залата на Олимпиакос, само че в случай че се стигне до нея домакините няма да могат да разчитат на почитателите си, защото те ще би трябвало да изтърпят наказването си наложено преди броени часове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР