Суперзвездата Кристиано Роналдо определено нямаше късмет със своите удари по

...
Суперзвездата Кристиано Роналдо определено нямаше късмет със своите удари по
Коментари Харесай

Кристиано, как пропусна това?

Суперзвездата Кристиано Роналдо несъмнено нямаше шанс със своите удари по време на снощната победа на неговия Манчестър Юнайтед с 3:2 над Омония в Лига Европа.
 Резерви трябваше да реализират цялостен поврат за Манчестър Юнайтед в Кипър Резерви трябваше да реализират цялостен поврат за Манчестър Юнайтед в Кипър
Португалецът опита цели 8 изстрела за над 90 минути на терена, като единствено 1 от тях беше прецизен. Той преследваше своя гол номер 700 в клубния футбол, само че ще би трябвало да изчака още, с цел да го означи. От началото на сезона CR7 има единствено един гол от 33 отправени удара за Юнайтед и своята страна, като попадението беше против Шериф от дузпа.

Най-големият пропуск на Роналдо нощес пристигна в 78-ата минута. Тогава Диого Далот му подаде топката на границата на вратарското поле. Противниковият пазач беше преодолян с паса и по този начин на голлинията имаше единствено един бранител. Вместо обаче да се разпише, Кристиано нацели близката греда със своя шут и вратарят съумя да я улови по-късно. Това пропуснато състояние провокира неразбиране измежду медиите и почитателите в обществените мрежи, като можете да го видите след 1:15 минута на прикаченото видео.

Нападателят най-малко се регистрира с асистенция за гола на Маркъс Рашфорд за 3:1 в интерес на гостите в 84-ата минута.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР