Суперзвездата, издала няколко мултиплатинени албума и носител на шест награди

...
Суперзвездата, издала няколко мултиплатинени албума и носител на шест награди
Коментари Харесай

„Loyal Brave True“ - новата песен от саундтрака на „Мулан“ в изпълнение на Кристина Агилера (ВИДЕО)

Суперзвездата, издала няколко мултиплатинени албума и притежател на шест награди Грами Кристина Агилера ще извърши новата истинска ария „ Loyal Brave True “ - част от саундтрака на игралната акомодация на неостаряващата приказка на Дисни „ Мулан “.

Певицата ще извърши и нова версия на песента „ Reflection “ от анимационната класика, която беше и дебютният сингъл, с който започва кариерата ѝ.

„ Кристина има един от най-хубавите гласове на всички времена. Оригиналното ѝ осъществяване на „ Reflection “ от анимационния филм, когато е едвам 16-годишна, има справедливо място в историята на музиката, като се изключи че е и трамплин за невижданата ѝ кариера, която последва. Благодарение на вродените си качества и насъбрания опит като актьор през годините, със своите осъществявания във кино лентата, Кристина способства доста за крайния резултат, който съставлява идната епична нова версия на „ Мулан “. Смятам, че тези песни ще допрян днешните фенове по същия мощен метод, по който го направиха и преди 22 години “, споделя шефът на „ Music & Soundtracks “ към Уолт Дисни Студиос Мичъл Лайб.

„ Филмът „ Мулан “ и песента „ Reflection “ съответстваха с първия ми контракт за албум. Страхотно е да се върнеш към подобен необикновен филм, който има толкоз бездънен смисъл и въздействащи тематики, които устояват инспекцията на времето – да останеш правилен на себе си и да се научиш да бъдеш смел. Новата ми ария „ Loyal Brave True “ въплъщава тънкия баланс сред уязвимостта и силата “, прибавя Кристина Агилера.

И двете песни – „ Loyal Brave True “ и „ Reflection “, ще бъдат част както от „ Мулан “, по този начин и от формалния саундтрак на кино лентата, като истинската музика е композирана от Хари Грегсън-Уилямс. Автори на „ Loyal Brave True “ са Грегсън-Уилямс, Джейми Харман, Роси Голан и Били Крабтрий, а оригиналът на „ Reflection “ е написана от Дейвид Зипел и Матю Уайлдър.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР