Супермоделът Линда Еванджелиста разкри, че е била диагностицирана с рак

...
Супермоделът Линда Еванджелиста разкри, че е била диагностицирана с рак
Коментари Харесай

Линда Еванджелиста е преминала през двойна мастектомия

Супермоделът Линда Еванджелиста разкри, че е била диагностицирана с рак на гърдата през 2018 и е минала през двойна мастектомия. 58-годишната канадка показа новината в изявление за Wall Street Journal, като добави, че е разкрила още една бучка в гърдата си предходната година.

Еванджелиста твърди, че прогнозата й е " добра, само че не страхотна ", определяйки се " с единия крайник в гроба ". Тя изясни, че са й правили химиотерапия и радиотерапия за последния й израстък. " Щом се върне, има късмет. Знам, че съм с единия крайник в гроба, само че съм в празнично въодушевление ", сподели тя.

Моделът разкри, че ракът й е бил оголен за пръв път по време на годишният й обзор при мамолог. " Поради други здравни фактори, без съмнение, желаех да оставя всичко зад тила си и да не се разправям с това. Взех решение за двустранна мастектомия ", споделя тя.

" Мислех си, че съм подготвена за цялостен живот. Ракът на гърдата няма да ме убие ", споделя още Еванджелиста. Миналия юли тя открива бучка в гърдата си, която се оказва рак на гръдния мускул. Казва на доктора си да " изрови дупка в гръдния й панер ", в случай че се постанова.

" Не желая да наподобява красиво. Искам да копаеш. Искам да видя дупка в гърдите си, когато приключиш. Разбираш ли? Няма да умра от това ", спомня си страшния миг Еванджелиста.

Модната икона споделя още, че " единствено шепа хора са знаели " за диагнозата й. " Казах си, че един ден ще споделя това, само че никога до момента в който преминавам през заболяването. "

През януари тази година нейна колежка, супермоделът Татяна Патиц умря на 56-годишна възраст от метастатичен рак на гърдата.

Миналата година Линда Еванджелиста се появи на корица на Vogue за пръв път, откогато се разгласи за " деформирана " от зле протекла козметична процедура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР