Supermassive Games са амбициозно студио, което държи да представя качествени

...
Supermassive Games са амбициозно студио, което държи да представя качествени
Коментари Харесай

Man of Medan ще е с продължителност от четири-пет часа

Supermassive Games са амбициозно студио, което държи да показва качествени планове. Доказаха го с Until Dawn и се приготвят да повторят този триумф с извънредно амбициозната си хорър антология The Dark Pictures. И несъмнено това, което може да чакаме от студио с името Supermassive са супер солидни игри. Каквато се надяваме да е първата игра от упоменатата антология, Man of Medan. Какво ще предложат от студиото със идната си игра и проектите им за антологията, споделя Том Хийтън, шеф на играта, в изявление за GamingBolt.

На първо място, той споделя, че Man of Medan ще стои на основите на наученото от Supermassive от Until Dawn и реакцията на необятната аудитория към играта.

„ Това, което искахме да създадем с Man of Medan е да усилим историята. Създадохме разклоняващи се разкази. Такива, при които играещият прави избори и прави избрани дейности, които трансформират посоката на историята. Искахме да увеличим това в мащаб. Така че приказваме за доста повече разклонения от главната линия, в сравнение с Until Dawn “, изяснява Хийтън. Голяма помощ, споделя той, оказват и самите геймъри и по-точно стрийминг общността.

„ Това не беше нещо, което чакахме. Не бяхме наясно с този отзив, тъй като бяхме заети с работата по играта. Хората стриймваха на всички места и се ангажираха съществено с това: YouTube, Twitch и сходни. Това в действителност ни оказа помощ да вкараме играта в общественото схващане. Този път искахме да се уверим, че предоставяме наличие, което е в действителност положително за стрийминг, което ще ангажира вниманието на необятната аудитория. И другото, което ни изненада е какъв брой надълбоко заинтригувани са хората за връзките сред героите “, добавя Хийтън.

„ Взаимовръзките, които планирахме за героите… ние ги съчетахме един с различен. И измислихме една цяла система на връзките, както и по какъв начин може да вкараме всичко това в бонус наличие. Сякаш получават връзка към несъмнено положение, при което хората се харесват един различен, което на собствен ред води към спомагателни подиуми и всякакви такива неща “.

Що се отнася до продължителността на Man of Medan, Хийтън я дефинира на четири-пет часа. Именно обаче, поради тази комплицирана система на разклонения и взаимовръзки, всяко ново преиграване, ще ви донесе едно ново прекарване, тъй че надали може да е дефинира тъкмо какъв брой ще прекарате в света на играта изобщо. „ По-дълга е от филм, само че пък игрите имат напълно друг темп от тях. И поради разклоняването, тя има капацитет за голям брой преигравания. Така че един път изиграли я – видяхме го към този момент в Until Dawn – хората я стартират отново и се пробват да спасят всички тези хора, които са били убити (при първото изиграване – б.пр.). А по-късно сядат и я играят отново и се пробват да избият всички. Смятаме, че хората ще преиграват още веднъж и още веднъж играта и ще се опитат да открият всичкото прикрито наличие “, декларира той.

А евентуално най-радващото за доста от нас е, новината пристигнала още с анонса на Man of Medan, че за разлика от Until Dawn, която беше ексклузив за PS4, идната игра от поредицата (както и евентуално другите игри от антологията) излиза и за PC и Xbox One. Що се отнася до детайлности към това, то Хийтън споделя, че Man of Medan получава разширения за PS4 Pro и Xbox One X – както 4K, по този начин и HDR.

Интересно звучи и описанието на Curator’s Cut изданието. Не единствено, че с предварителната му поръчка, вие получавате ранен достъп до играта, само че и един път изиграли изцяло играта, вие получавате опцията при идващото преиграване да изиграете някои подиуми от лицето на другите герои. „ И ще може да извършите избори от тяхна позиция. Просто получавате друга позиция върху цялата история. Това е доста яка характерност “, изяснява Хийтън. Определено си звучи по този начин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР