Суперлуната на 1-и август носи големи промени за 4 зодии.Телец

...
Суперлуната на 1-и август носи големи промени за 4 зодии.Телец
Коментари Харесай

Изненада! Големи промени за 4 зодии

Суперлуната на 1-и август носи огромни промени за 4 зодии.

Телец
-->
Месецът е някак унищожителен за Телците. Пълнолунието задейства измененията, които усещаха да витаят към тях от известно време. На фокус са кариерата и общественият имидж. Есетровата луна разкрива значими тематики към разпоредбите и структурите, свързани с професионалния живот. Телците ще би трябвало да се изправят пред провокации, да сложат под въпрос тези правила, защото се нуждаят от нововъведения и промени. Те са закрепени знаци, ненавиждат да работят преждевременно, само че в този момент доста имат потребност от смяна. Вероятно, тя ще е в кариерата.

Лъв

Сега е техният сезон, само че по време на пълнолунието вибрациите се трансформират. Сезонът на Лъва акцентира независимостта за тях, само че в този момент на фокус идват връзките с другите. Трябва да оценят структурите и рестриктивните мерки във връзките с близките. Може някои връзки да им пречат да преследват новаторски неща в кариерата си. Правилата, които следваха във връзките, не им носят изгоди към този момент. Тези правила не им разрешават да порастват. Знаят какво желаят, да не разрешават някой да ги стопира от най-хубавото за тях.

Скорпион

Пълнолунието слага фокуса върху потребността от нововъведения и нарушение на разпоредбите в фамилния живот и дома. Трябва деликатно да прегледат разпоредбите, които са сложили в дома си. Дали те им оказват помощ, а може би са старомодни и не правят работа? Някои правила би трябвало да бъдат нарушени. Да помислят по какъв начин да създадат място за промени в живота си.

Водолей

Есетровата луна ще повлияе най-вече на тях - пълнолунието е в техния знак. На фокус е тяхната еднаквост, същността им. Ще бъдат подчертани тематики, свързани с персоналните граници и правила. Водолеите би трябвало да помислят по какъв начин дават на себе си пространство да показват същонстта си, без ограничавания и рестрикции, написа teenproblem.net.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР