Суперкултурата Загора - Варна е добивала по 1000 тона чиста

...
Суперкултурата Загора - Варна е добивала по 1000 тона чиста
Коментари Харесай

Смоленов разкри връзката на Варненското злато с пирамидите

Суперкултурата Загора - Варна е добивала по 1000 тона чиста мед годишно. Но когато добираш 1000 това чиста мед, добиваш и килограми злато. По тази доктрина е работил акад. Черних, извънреден експерт по доктрина на металообработката. Това към този момент се счита за общопризнат факт. Златото се е добивало в реките към Варна. Там има една Перперешка река. Не инцидентно се споделя по този начин. Перперек и Перперикон са близки.

С незабравимия Александър Фол съм имал доста специфични диалози на тези тематика. Той ситуира възникването на тракийския суперетност към 1500 година прочие н. е. Но преди този момент е имало не просто цивилизация тук. Откритията от Дъбене, Карловско, златните артефакти - дребни пръстенчета, са 30 000 на брой, идентични. Те доста наподобяват на парите, които до момента се носят на връзка в средата и съставляват пръстенчета - в Индия, в Пакистан.
-->
Тези пръстенчета са от третото хилядолетие прочие н. е. 

Тракийската културна детонация на Балканите стартира 1500 година прочие н. е. Траките, както споделя Херодот, са втори по многочисленост след индусите. Тези племена те са единствено на нашата територия на Балканите. Те минават през Мала Азия. Следите им се губят надалеч в предишното, само че културният им опит и формат естествено е повлиян от предходните култури.

Ние на религия одобряваме интерпретацията на тракийското завещание като епигонци. Но те не са епигони, те са истински създатели и техният господ на слънцето се споделя Аполон. Акад. Маразов фиксира имената на античните създатели които споделят, че първият, нарекъл слънцето Аполон, е Орфей.

Бях сюрпризиран да схвана генезиса на името на цифрата Пи, на името на Питагор. Той е обвързвано с фантазията на неговия татко - да има деца. Отишъл при пророчицата Пития в Делфи. И когато тя му споделила ще има наследник и той ще бъде богоравен по красота и по мъдрост, той бил толкоз благополучен, че прекръстил жена си на Пития, а новородения си след време наследник нарекъл Питагор. А от кое място идва Пития? Тя е висшата жрица на Делфийския пророк, който е ритуално място, където хората се събират като при Ванга. Само че всички основни жрици на Делфийския пророк за били наложително от рода на децата на Тракия - тракили. И се назовава Пития в чест на успеха на слънцето - Аполон, над Питон - чудовището, родено от следпотопната кал.

Бях впечатлен, когато се оказа, че в артефактите от Варненския некропол видях кодирани великите константи като Пи, златното сечение и доста от нещата, на които Питагор споделя, че се е учил от халдейските жреци - тоест от шумерските, по-нататък от египетските жреци.

В суперкултурата Загора - Варна имаме с изключение на най-древното обработено злато на света и най-древната система от точни познания за света. Имаме знание, езотерично, отговарящо на актуалните ни разбирания за научна точност. Имаме формати на златни, медни, каменни и керамични творби на изкуството, които са съгласувани с обединен стандарт, с единна златна мяра.

Древните хора са въвели и в течение на хиляди години са поддържали обединен стандарт за дължина. И най-интересното, че същият този стандарт, който е вложен, да вземем за пример в огромната златна плоча от Варненския некропол, е изографисан в орнаментите на най-красивите артефакти от Стара Загора, които са 1000 години по-древни от Варна.

Същият този стандарт 3000 години след Стара Загора победи в свещената мяра на царския лакът в античен Египет във великите пирамиди на платото Гиза. Ето тук към този момент те полазват тръпки, защото  разбираш, че хората, водени от правилото " както на небето по този начин и на земята " са в положение да откриват и преоткриват пресъздават една и съща велика истина за връзката сред небесните и земните неща. И тогава ти излиза наяве, че феноменалното знание, което виждаш у варненци, у старозагорци отпреди 6000 години, феноменалната точност, с която са издигнати пирамидите, има нещо което води автоматизирано до това съвършенство. Не опипом, а със следването на закони и връзки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР