Суперамбициозният английски клуб Нюкасъл Юнайтед привлече защитника от Саутхемптън Тино

...
Суперамбициозният английски клуб Нюкасъл Юнайтед привлече защитника от Саутхемптън Тино
Коментари Харесай

Официално: Нюкасъл с нов трансферен удар

Суперамбициозният британски клуб Нюкасъл Юнайтед притегли бранителя от Саутхемптън Тино Ливраменто с контракт за пет години, заяви клуба от Висшата лига.

Финансовите елементи по договорката не са оповестени публично, само че английските медии настояват, че воденият от Еди Хау клуб ще брои 32 милиона паунда на " светците ". За тях парите са от много значимо значение, с цел да могат да съберат бюджет в Лига Чемпиъншип, където изпаднаха.

„ Наистина съм разчувствуван, че подписвам с Нюкасъл. Гледам напред към идните мачове и се надявам да веселя почитателите. Начинът, по който Еди Хау желае да играем футбол е в действителност атрактивен и аз се усещам като футболист, необходим за този жанр. Като знаем какъв брой добре се оправи тимът през предишния сезон, и траекторията, по която се движим в този момент, просто чакам с неспокойствие да бъда част от този клуб. Още едно огромно нещо за мене е, че мога да се изучавам от Киърън Трипиър. Надявам се той да ми помогне да стана по-добър футболист “, съобщи Ливраменто.

20-годишният бек се причисли към Саутхемптън от Челси през 2021-а година и за този интервал записа 34 мача. Той беше отвън терена в по-голямата част от 2022-а година, откакто през април скъса предна кръстна връзка. Той се лекува повече от година и през месец май се върна на терена.

Нюкасъл, който разполага с много съществени финансови запаси, се класира за присъединяване в Шампионската лига за първи път от 20 години сама.

За да се укрепи за шампионата на най-хубавите европейски отбори, Хау притегли Янкуба Минта, Сандро Тонали и Харви Барнс. При това състояние Тино Ливраменто е тяхното четвърто лятно попълнение.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР