Сумите за купения вот за тези избори, очаквано, са по-високи.

...
Сумите за купения вот за тези избори, очаквано, са по-високи.
Коментари Харесай

МВР: Сумите за купения вот за тези избори са по-високи

Сумите за купения избор за тези избори, предстоящо, са по-високи. Това разяснява в Бургас основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Той акцентира, че в цялата страна не престават да текат голям брой профилирани полицейски интервенции против търговията на избор.

Дни преди изборите от Министерство на вътрешните работи регистрират 64 досъдебни производства и над 350 сигнала в цялата страна за търговия с избор.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи няма област в страната, която да се отличава с по-висок брой арестувани или сигнали. Обхванат е целият престъпен контингент, който се занимава с такава активност.

" Различни са сумите, само че да кажем 100 лева нагоре, до 150 лева На разнообразни места, информацията е друга и надлежно ние я ревизираме. Има остарели схеми, има и данни тук-там за корпоративен избор, обществени услуги от някои администрации да се показват тъкмо този миг, има и класическите лихварски – опрощаване на вноски. Ние ще работим и след изборите, защото има информация, че част от заплащанията ще станат и след изборите ".

Купувачите на избор нормално са хора, които се занимават с измами с акцизни артикули, опиати или лихварска активност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР