Членът на BTS Suga започва военна служба в Южна Корея

...
Suga, член на K-pop супергрупата BTS, започна задължителната си военна
Коментари Харесай

Suga, член на K-pop супергрупата BTS, започна задължителната си военна служба в Южна Корея в петък.

„И сега е време. Ще се върна, след като завърша службата си вярно“, написа Шуга в онлайн платформата на общността на феновете Weverse.

Благодарейки на феновете за подкрепата им досега, 30-годишната певица им каза да се грижат за себе си.

 ПАРИЖ, ФРАНЦИЯ - 21 ЯНУАРИ: J-Hope присъства на шоуто на Hermes Menswear есен-зима 2023-2024 като част от Парижката седмица на модата на 21 януари 2023 г. в Париж, Франция. (Снимка от Jacopo Raule/GC Images) ПАРИЖ, ФРАНЦИЯ - 21 ЯНУАРИ: J-Hope присъства на шоуто на Hermes Menswear есен-зима 2023-2024 като част от Парижката седмица на модата на 21 януари 2023 г. в Париж, Франция. (Снимка: Jacopo Raule/GC Images) Jacopo Raule/GC Images/Getty Images

„Бъдете здрави и до всички през 2025 г.! армия!!!! Винаги съм благодарен и те обичам“, подписа той.

Big Hit Music, звукозаписният лейбъл на групата, каза, че няма да има официални събития в деня на постъпването му в армията или когато влезе в тренировъчния лагер.

„Молим любезно феновете да се въздържат от посещение на SUGA на работното му място по време на периода на неговата служба. Моля, предайте топлите си поздрави и насърчение само в сърцата си“, публикува етикетът на Weverse Sunday.

„Молим за вашата продължителна любов и подкрепа за SUGA, докато той завърши службата си и се върне. Нашата компания също така ще се стреми да осигури цялата подкрепа, от която той се нуждае през това време“, добави той.

Членът на BTS Джин споделя своя снимка във военна униформа. Членът на BTS Джин споделя своя снимка във военна униформа. Weverse

През август Big Hit пусна изявление на платформата за фенове, в което обяви, че Suga е започнал своя процес на набор във военната служба, като е подал молба за прекратяване на отлагането му на набор.

Военната служба е задължителна в Южна Корея, като всички годни мъже се очаква да служат в армията 18 месеца до 28-годишна възраст.

През 2020 г. парламентът на страната прие законопроект, който позволява на поп звездите – а именно тези, които „изпъкват в популярната култура и изкуство“ – да отложат службата си до 30-годишна възраст.

Suga е третият от седемчленната група, който се присъединява към армията, като Jin и J-Hope вече служат.

Yoonjung Seo от CNN допринесе за това репортаж.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР