Субкомпактният кросоувър Honda HR-V смени поколението. Освен това едновременно с

...
Субкомпактният кросоувър Honda HR-V смени поколението. Освен това едновременно с
Коментари Харесай

Това е новата Honda HR-V

Субкомпактният кросоувър Honda HR-V смени поколението. Освен това по едно и също време с европейската версия на модела бе показан и японският брат близнак Vezel. Третото HR-V получава напълно нов външен и интериорен дизайн, както и хибриден силов тракт.

Второто потомство Honda HR-V се създава от 2013 година и се продава под разнообразни имена: в Япония - Vezel, в Китай - XR-V, плюс има и няколко производни под формата на електрически автомобили - Ciimo X-NM, Ciimo M- NV и Everus VE-1. Но колата от третото потомство не наподобява на никоя от тях.
 Това е новата Honda HR-V

В Honda приказват за нов дизайнерски език и последователно прекосяване към " премиум ", което стартира с новото HR-V, чиито съществени маркери са емфатичен купеобразен профил, дълъг похлупак, по-добре интегрирана радиаторна решетка и странични панели с по-малко комплицирани преходи.

Напълно модифицираният интериор на нововъведението е самобитна ода за минимализма. Сега пред лидера има тъничък челен панел с четири вентилационни дефлектора. Под свободностоящия мултимедиен екран има стилен аналогов блок за ръководство на климатичната апаратура.
 Това е новата Honda HR-V

А към краищата му са ситуирани въртящи се превключватели за страничните вентилационни отвори. Панорамният покрив на HR-V е изработен от нискоемисионно стъкло, което отразява инфрачервеното излъчване. Продажбите на новата Honda HR-V в Европа ще стартират до края на тази година.

Хибридният мотор e: HEV, сходно на Jazz и няма опция. На хечбека той се състои от бензинова четирицилиндров 1.5-литров мотор. Този мотор работи по икономичния цикъл на Аткинсън и е комбиниран с мотор-генератор и с литиево-йонна батерия. Системната мощ е 109 конски сили, а оптималният въртящ миг - 253 Нм.
 Това е новата Honda HR-V

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР