Subaru сподели плановете си за бъдещето по време на тримесечната

...
Subaru сподели плановете си за бъдещето по време на тримесечната
Коментари Харесай

Subaru ще пусне три нови електрически кросоувъра до края на 2026 година

Subaru показа проектите си за бъдещето по време на тримесечната си отчетна конференция. Наред с други неща, беше казано, че до края на 2026 година гамата от електрически коли на Subaru ще включва четири кросоувъра - с три повече от в този момент. Компанията възнамерява до 2026 година да предлага 200 000 електрически автомобила годишно, като през 2028 година производството ще се удвои.

Автомобилният производител съобщи в отчет, че възнамерява да добави още три електрически кросоувъра към гамата си, с което общият брой ще доближи четири. В допълнение към това компанията възнамерява да усили фрапантно индустриалния си потенциал, с цел да отговори на търсенето на електрически коли и да ускори позициите си на пазара. Subaru също по този начин разгласи, че възнамерява да разшири индустриалната си линия за електрически автомобили до 200 000 продажби на електрически автомобили годишно до 2026 година За съпоставяне, Tesla е продала повече от 400 000 автомобила единствено през първите четири месеца на 2023 година Subaru евентуално чака, че с разширението на мрежите за зареждане и разрастването на пазара на електрически автомобили Tesla ще стартира да губи преимуществото си на първи ход.
-->
Понастоящем Subaru продава единствено един модел електромобил - кросоувъра Solterra със задвижване на всички колела, мощ 215 к.с. и пробег 525 км. Не е извънредно разновидностите на електрически автомобили със задвижване на всички колела да имат по-малък пробег, само че Subaru ще би трябвало да усъвършенства данните за пробега си, в случай че възнамерява да се конкурира съществено, защото директният съперник на Solterra - Tesla Model Y Long Range AWD - има по-голям пробег и се продава на почти същата цена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР