Subaru се смята за пионер в технологията за задвижване на

...
Subaru се смята за пионер в технологията за задвижване на
Коментари Харесай

Уникален ловен Subaru Forester от Frankonia бе продаден на търг

Subaru се счита за пионер в технологията за задвижване на четирите колела в леките коли. Frankonia трансформира Subaru Forester в неповторим специфичен модел с камуфлажен цвят и специфични аксесоари за ловци. Уникатът беше продаден на търг и предаден на новия си притежател в края на ноември в автокъща Subaru Roth в Опенау, Баден-Вюртемберг.

С повишен луфт, отбрана на каросерията и непрекъснато задвижване на четирите колела, Forester елементарно овладява хълмове и долини. Пакетът аксесоари " Hunter ", прибавен от Frankonia, в допълнение усъвършенства функционалността на здравия повсеместен автомобил. В допълнение към маслинено зелено фолио, което хармонизира с естествената среда, изцяло функционалният шоу автомобил се предлага с багажник на покрива Thule, LED работни светлини начело и откъм гърба, и гуми за всички терени на специфични 18-инчови джанти от лека сплав.

Стандартният 509-литров багажник има продължение по поръчка. Въвеждат се табла за игра, транспортна кутия и избавителна лента, с която даже по-големи животни могат елементарно да бъдат повдигнати и превозени в автомобила. Доказани характерности на оборудването като отопляеми кожени седалки, електрически панорамен стъклен люк и висококачествена аудио система от Harman/Kardon обезпечават повече комфорт.

Боксер мотор със 110 кВт/150 к.с. с мека хибридна система, която усъвършенства горивната успеваемост, CO2 излъчванията и реакцията, обезпечава задвижването. „ Subaru Forester е отличен сателит – на и отвън асфалтирани пътища. С неповторимия пакет аксесоари от Frankonia, SUV идеално дава отговор на потребностите на лова. Радвам се, че получих контракта за това неповторимо транспортно средство “, сподели Вилхелм Б. Кьонинг при предаването на автомобила в автокъщата Subaru в Рот. Страстният ловджия купи возилото от профилираната аукционна платформа „ Ауктрония ” за над 47 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР