Субару Италия, официалният представител на Subaru за България, ще представи

...
Субару Италия, официалният представител на Subaru за България, ще представи
Коментари Харесай

Новият Subaru XV е премиерата на Subaru на Sofia Motor Show 2017

Субару Италия, формалният представител на Subaru за България, ще показа напълно новия модел Subaru XV като премиера за България на Автомобилен Салон София 2017. Дни след представянето им на ревюто във Франкфурт, ще бъдат препоръчани и следните коли от моделна година 2018: спортната икона на Subaru - WRX STI с освежения си образ, актуализирания Levorg, с нови технологии за сигурност, и динамичния Forester XT. На щанда на Subaru ще участва и сполучливият флагман на марката – Outback.

Изцяло новият модел Subaru XV

Новият SUBARU XV съчетава самоуверен нов дизайн и висококачествено шаси за мултифункционалност на пътя и отвън него. Новата световна платформа на Subaru (SGP), дружно с мотора Subaru BOXER, Symmetrical AWD и технологията EyeSight зa подкрепяне на ръководството, оферират по-добри равнища на динамичност при шофиране, сигурност, качества и комфорт. Новият SUBARU XV се предлага с напълно нова версия на 2.0-литровия 4-цилиндров боксер мотор с непосредствено впръскване на горивото и 1.6-литров 4-цилиндров боксер мотор. Преработената трансмисия Lineartronic към този момент се предлага общоприетоо с X-Mode, с цел да обезпечи още по-добро ръководство на колелата при хлъзгави повърхности и стръмни скатове.



WRX STI

Обновен, с цел да усъвършенства цялостното чувство за шофиране, моделът WRX STI разполага с усъвършенствана 6-степенна ръчна трансмисия и модифициран централен диференциал – MultiMode Driver-Controlled Centre Differential (DCCD). Комбинацията от новите високоефективни спирачки Brembo с 6 бутала и новите перфорирани спирачни дискове дава на WRX STI по-добри благоприятни условия за прекъсване. Интериорът и екстериорът са актуализирани. Предната част е с обновена предна решетка, която усилва спортното, нападателно лъчение на WRX STI.



Levorg

Levorg модел 2018 е оборудван с най-съвременните технологии за сигурност на Subaru: Smart Rearview Mirror, интелигентно огледало за назад виждане, камери, проектиращи предния и задния преглед на автомобила, повишавайки видимостта, за попречване на конфликти. Освен това Levorg е оборудван с LED предни светлини, които осветяват завоите, като автоматизирано насочват светлинния вързоп според от ситуацията на кормилото. Levorg към този момент разполага с по-стилен екстериор и интериор. Автомобилът съчетава своя неповторим и характерен динамизъм на спортно комби с практичността на сигурна фамилна кола.



Forester

Forester е SUV бестселърът на Subaru в Европа с повече от 300 000 продажби от стартирането си на пазара през 1997 година Моделът за 2018 година към този момент се предлага с водещата технология за подкрепяне на ръководството EyeSight, осигуряваща изключителни превантивни функционалности за сигурност. Forester прибавя към усъвършенстваното си равнище на сигурност и Side View Monitor - камера, инсталирана в страничното огледало на пасажера, която оказва помощ на лидера да маневрира в разнообразни обстановки при затруднена видимост или при близко придвижване до обекти.

Outback

Шлифованият и изискан дизайн на Outback дава отговор на неговото чудесно улеснение при ръководство и комфорт, а мускулестият и здрав външен тип се отличава с благоприятни условия да доближи на всички места.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР