Subaru Corporation дава перспектива за мобилността на бъдещето си на

...
Subaru Corporation дава перспектива за мобилността на бъдещето си на
Коментари Харесай

Специалистът по 4х4 - Subaru на Japan Mobility Show

Subaru Corporation дава вероятност за подвижността на бъдещето си на Japan Mobility Show. Subaru Sport Mobility Concept демонстрира визията на марката за изцяло електрическо спортно купе. Освен това японската марка профилирана в задвижване на четирите колела показва разнообразни нови разновидности на добре познати модели Subaru.

Subaru е най-големият международен производител на коли със задвижване на всички колела. Марката се счита за пионер в технологията за задвижване на всички колела в леките коли. През 1972 година Subaru пусна на пазара първата кола със задвижване вид 4х4. Към днешна дата компанията е произвела повече от 23 милиона такива автомобила по целия свят.

В японската спецификация, напълно електрическата Solterra се възползва от объл, състезателен ръчен волан, който също усъвършенства видимостта на екрана на инструментите и от усъвършенствана система за сигурност Subaru Safety Sense. В допълнение, топлинните характерности на батерията са усъвършенствани, с цел да се понижат съмненията във времето за зареждане според от температурата на околната среда. В станциите за бързо зареждане (DC) времето за зареждане се редуцира с до 30 % при външни температури от минус 10 градуса.

Класическият Forester със задвижване на всички колела е показан на Japan Mobility Show като X-Edition. Специалният модел за японския пазар идва с доста функционалности за действия навън.

Изявата на марката на автосалона в Токио се приключва, наред с други неща, от компактния SUV Crosstrek.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР