Стюардесата Йоана Младенова, която е една от финалистките в романтичното

...
Стюардесата Йоана Младенова, която е една от финалистките в романтичното
Коментари Харесай

Йоана, която не обича лукса, с чанта за 4 000 лева. Мрежата я съсипа от хейт

Стюардесата Йоана Младенова, която е една от финалистките в сантименталното реалити „ Ергенът “ сгафи в обществените мрежи. Блондинката, която „ обича палатки и не харесва лукса “ показа с аудиторията си в Инстаграм фотография от почивката си в Турция, на която фотография тя държи дребна чанта на една от най-популярните първокласни марки аксесоари.

Проверка потвърди, че въпросната чанта се продава с цена от 4 000 лв., различен е въпросът обаче дали тъкмо тази чанта в ръцете на русокоската е истинска, а не по този начин известните на налични цени реплики.

Предвид, че специалността на Йоана е стюардеса, това значи че тя печели добре ежемесечно, само че несъмнено, консуматори на мрежата не икономисаха мненията си.

„ Извинявай но всяка втора фотография на тая кукумявка е от Турция… айде да не знам по какъв начин вървят фалшификатите там … подправена от вън на вътре и от вътре на вън. “

„ Може да си я е купила от Турция. Там са евтини репликите. Иска да е като Маги но не може, благата “

„ Чантата по всяка възможност е имитация да, само че кой си купува реплики?Материалистки, които не могат да си разрешат оригинал. Така че, още повече на момичето й проличава че е подправена и злобна. По-добре човек да е откровен- кажи си обичам чантички и джунджурии, няма какво да се правиш на майка Тереза, никой няма да ти закачи златен орден. “, са единствено част от мненията по неин адрес.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР