Стюардеса от Томас Кук“, която се превърна в Инстаграм звезда

...
Стюардеса от Томас Кук“, която се превърна в Инстаграм звезда
Коментари Харесай

Стюардеса от Томас Кук подлуди мрежата с тези СНИМКИ 18+

Стюардеса от „ Томас Кук “, която се трансформира в Инстаграм звезда с помощта на фотосите от безкрайните си пътешествия, изгуби работата си след банкрута на английската компания.

Тя показа с горест, че е изгубила „ работата на фантазиите си “. Съдбата, обаче, може да ѝ сервира изненада.

25-годишната Клои Бейн, която има впечатляващите 45 000 почитатели в обществената мрежа, е измежду 21 000-те чиновници, които остават без работа след краха на „ Томас Кук “.



„ За мен не беше просто работа, беше нещо, което обичах. Беше работата на фантазиите ми, тъй като открих работа, в която се влюбих “, споделя хубавицата.



След като новината за банкрута на компанията беше оповестена, стотици разплакани чиновници се събраха на среща на 24 септември в централата в Питърбъро, оповестява " Сън ".



Мнозина получили известия за поддръжка от компанията в сложния миг.

Клои не може да кара, по тази причина се наложило татко ѝ да я закара на тъжната среща.



Персоналът няма да получи заплатите си за септември, а ще би трябвало да кандидатства за обезщетение от осигурителната си компания. Въпреки това някои чиновници не престават да работят, с цел да оказват помощ за прибирането у дома на хилядите блокирани туристи.

Клои, обаче, няма да изгуби хилядите си почитатели, които е привлякла със своите любопитни фотоси. Някои от тях са искрено разголени – нещо, което фигурата ѝ разрешава да направи.



Красавицата надали ще стои дълго без работа. Вече стана ясно, че други туристически компании и авиопревозвачи са почнали да вършат предложения на уволнените чиновници от „ Томас Кук “.



А може и да реши да се насочи към напълно друго занятие – като моделството да вземем за пример.







Източник: блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР