Студио в оживен град в Обединеното кралство е толкова малко,

...
Студио в оживен град в Обединеното кралство е толкова малко,
Коментари Харесай

Вътре в малко студио, където ще трябва да спите до фурната - за £850 на месец

Студио в многолюден град в Обединеното кралство е толкоз малко, че леглото е натъпкано с изключение на котлоните и готварската печка, само че наемателите към момента ще бъдат таксувани с £850 наем на месец.

Апартаментът в Манчестър е „ неотдавна ремонтиран “ и разполага с „ доста място за предпазване “ макар размера си. Базиран в региона Withington на града, той се предлага с двойно легло, което има място за предпазване и чекмеджета, вграден дрешник, бюро и дребен диван. Той е посочен в SpareRoom с Basil Estates и месечният наем от £850 включва вода, газ, оптичен интернет и общински налог, само че не и електричество.

В рекламата се загатва и независима баня с мивка, тоалетна, окачалка за хавлии и душ. Твърди се, че кухнята има „ доста място за предпазване “ и има частен паркинг отвън жилището, оповестява The MEN.

Апартаментът е обзаведен и надеждните наематели би трябвало да останат най-малко шест месеца, макар че наемодателят ще обмисля по-кратки пускания. Снимките демонстрират двойно легло покрай в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР