Студио Illumination има изключително натоварен график, който може да се

...
Студио Illumination има изключително натоварен график, който може да се
Коментари Харесай

„Шрек“ 5 най-накрая е факт

Студио Illumination има извънредно претрупан график, който може да се съпоставя с този на Marvel. Според обява във Variety, създателят и основен изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри има огромни проекти за анимационното студио, като идният филм за Super Mario Bros. е единствено началото на идната глава.

Според Меледандри студиото възнамерява продължения на франчайза " Аз, проклетникът ", както и на " Сами у дома " и " Шрек 5 “.

Това удостоверение на дълго чакания „ Шрек 5 “ провокира редица полемики в интернет, които молят студиото за отговори по отношение на това кои артисти ще се превъплътят в функциите си от предходните филми и даже какъв живописен и анимационен жанр ще има филмът. Когато Illumination за пръв път закупиха правата за основаване на нови филми за „ Шрек “, доста почитатели се притесняваха, че бъдещите елементи от поредицата ще имат живописен жанр, сходен на " Аз, проклетникът ".

Разбира се, с неотдавнашната образно зашеметяваща поява на " Котаракът в чизми ": Последното предпочитание, почитателите най-сетне получиха визия за това по какъв начин ще бъдат обработени емблематичните герои от студиото Sing.

Макар че за момента не са оповестени никакви кастинги, Меледандри съобщи, че би желал да види завръщане на истинския гласов състав, включващ Майк Майерс, Е

Еди Мърфи, Камерън Диас и Антонио Бандерас като Котаракът в чизми. Твърди се, че са почнали договаряния за връщане на озвучителния състав, макар че от предходната част на поредицата, " Шрек вечно " от 2010 година, е минало повече от десетилетие. Разбира се, Еди Мърфи съобщи, че на драго сърце би се върнал във франчайза, с цел да работи по " Шрек 5 ", защото доста обича да озвучава Магарето, като даже стигна до такава степен да каже, че Магарето би трябвало да получи собствен личен филм вместо " Котаракът в чизми ".

Крис Меледандри е изразил интерес към вероятно продуциране на спомагателен филм за магарето, откакто завърши работата си по " Шрек 5 ", който вероятно да хвърли светлина върху мистериозния генезис на бързо говорещото и готвещо гофрети еднокопитно животно. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР