Студентският съвет в Университета по хранителни технологии организира турнир по

...
Студентският съвет в Университета по хранителни технологии организира турнир по
Коментари Харесай

Първи турнир по шахмат в УХТ

Студентският съвет в Университета по хранителни технологии провежда шампионат по шахмат на 13 март 2023 година, понеделник, от 17 ч. Надпреварата ще се организира в Библиотеката на УХТ и е част от поредицата събития, свързани с честването на 70-та годишнина от основаването на висшето учебно заведение, сподели ръководителят Любомир Стефанов.

Осигурили сме награден фонд, в който с изключение на купи и медали, спечелилият първо място ще получи парична премия, а за останалите участници ще има книги, сподели той.
-->
Освен това спечелилият в шампионата ще има достойнството да премери сили с ректора в показателен мач от две партии.

Проф. Пламен Моллов е вицепрезидент на Българската федерация по шахмат в най-успешните години на този влиятелен спорт, когато страната ни изпрати на международния връх гросмайсторите Веселин Топалов и Антоанета Стефанова.

За професионалната организация и съдийство на шампионата е поканен фиде занаятчия на спорта Николай Велчев – един от доайените на шахматната общественост в България.

Записванията за присъединяване в шампионата не престават и в петък до края на деня, уточни ръководителят на Студентския съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР