Студентските години са един от най-сладките периоди в живота на

...
Студентските години са един от най-сладките периоди в живота на
Коментари Харесай

5 неща, които задължително трябва да направите през студентските години

Студентските години са един от най-сладките интервали в живота на човек. За някои са безконечен ваучър, за други са доста учене, само че всеки с трогване се връща към тези мемоари. Ако би трябвало да дадем съвет към бъдещите студенти, то той би бил да грабят с цялостни шепи от всичко, тъй като след това ще съжаляват повече за нещата, които не са създали, в сравнение с за тези, които са, написа каналът:Top Of The Tops " във vbox7. Ето кои са наложителни прекарвания, които би трябвало да изпитате, с цел да е пълностоен вашият студентски живот.

Бригада

Бригадата в Америка е една страхотна опция както да изкараш в допълнение пари, по този начин и да видиш света оттатък океана. Всеки, който е бил на бригада, се връща, в случай че не по-богат финансово, то най-малко по-обогатен откъм непозната просвета, метод на живот и прекарвания. След здрава работа цяло лято идва и моментът за пътувания и завършения. Какво по-хубаво от това да отидеш до Ню Йорк, с цел да пиеш чаша кафе в кафенето от Friends?

Купон в общежитие

Общежитията не са мечтания дом, само че пък са място, в което се основават доста мемоари. В дребната ти стая внезапно се побират 20+ души, от които ти самият познаваш едвам трима. Такива събирания обаче се трансформират в истории, почтени да вдъхновят последваща част на „ Последния ергенски запои “.

8-ми декември 

Първият 8-ми декември се помни за цялостен живот. Е, в случай че не го запомниш, то по-съобразителните ти сътрудници от университета ще се постараят да ти го опишат. Класика е и празнуването в някой от зимните ни курорти, където се събират хиляди студенти от цялата страна, а в нощните заведения е мъчно да определиш дали стъпваш на личните си крайници, или не.

Еразъм +

Програмата „ Еразъм + “ ти дава опция да се докоснеш до образованието в университети в други страни. Тя е с друга дълготрайност според от това дали е за образование, или процедура. Този късмет обаче ти дава опция както основаването на връзки и знания, по този начин и бонуса да създадеш по-привлекателно CV, в което да включиш и този опит.

Пътуване с рейс 280

Това изискване е шеговито мигане към Центъра за градска мобилност  и е годно за студентите в София. Автобусна линия 280 свързва „ Студентски град “ със СУ „ Св. Климент Охридски “. Който не е пътувал есенна заран, препълнен като в консерва в рейс 280, нищо не е видял (и помирисал) в този живот.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР