Студената Луна“ ще ви позволи да погледнете на познатите неща

...
Студената Луна“ ще ви позволи да погледнете на познатите неща
Коментари Харесай

8 декември 2022 г.: ключовото Пълнолуние на съдбоносните промени

 „ Студената Луна “ ще ви разреши да погледнете на познатите неща по нов метод. Това е моментът да свалите маските и да ревизирате връзката си за здравина…

Последното пълнолуние за 2022 година се назовава „ Студена Луна “. Ще премине в зодия Близнаци. Този представител на хороскопа ще внесе баланс, а „ Студената Луна “ ще ви разреши да погледнете по нов метод на познатите неща. Това е моментът да свалите маските и да ревизирате връзката за здравина…

Влиянието на пълнолунието ще продължи до 10 декември в това число. Това значи, че сега има доста избухливи моменти във въздуха във връзка с страсти, усеща и хрумвания.

Някой е раздран от изобилие  на творчество, желанието да има време да стартира нещо ново и да приключи остарялото, а някой ще желае неумишлено да унищожи всичко в края на годината, тъй че по-късно „ с чиста съвест “ да влезе в 2023 година, намирайки си кого и какво да упреква за своя неуспех и незрялост.

Това е безусловно невероятно.

Точно в този момент, през тази седмица, вие се вземате в ръце и слагате всичко по рафтовете, слагате го в кутии и го изсипвате в вълшебен съдове.

Решете въпроси, които висяха във въздуха дълго време. Опитайте се да завършите всичко, което е стартирано толкоз от дълго време, когато динозаврите към момента тичаха на открито. Ако ясно виждате, че няма такава опция, затворете този магазин. Пуснете. Достатъчно.

ЗАКЛЮЧИТЕЛНО Пълнолуние. Така че решете с кой ключ и какво желаете да останете и кой е извънредно време да изхвърлите или да оставите на някого за спомен.

Това се отнася за планове, образование, взаимоотношения, поправки и всичко останало. Особено с креативните планове би трябвало да работите. Може би нещо друго ви е чакало от дълго време, а вие към момента се придържате към остарялото.

Сега е значимо за вас да се отървете от баласта, като решите от какво в действителност се нуждаете, какво ще ви донесе благополучие и изгода.

Такова пълнолуние се назовава още Студено пълнолуние, защото е декемврийско, същинско зимно. Ще се случи в зодия Близнаци. Чувствате ли?

И не става въпрос за това, че са ви дали асо в ръкава и позволение за раздвояване на личността. Не!

Тук става дума за размишление, мислене, мечтаене и обмисляне рационално, с хладна глава, покрай душата и сърцето.

Мотото на това пълнолуние е ВАШИЯТ УМ! УЛОВЕТЕ МОМЕНТА!

Докато силата прелива сега, използвайте я.

След 8 декември Луната ще стартира да понижава. И ще има новогодишна блъсканица, годишни доклади, дарове, доста разнообразни неща. Не отлагайте за края на годината това, което в този момент може да се направи елементарно, естествено и доста дейно.

Не забравяйте да отделите време за себе си: уютни тихи вечери с обичани хора или сами, сантиментални срещи, срещи с най-верните и надеждни другари.

Просто не забравяйте да наблюдавате вътрешното си предпочитание. Не би трябвало да има към вас токсични хора и такива, които обичат да се хранят с непозната сила.

Сега би трябвало да се обърне особено внимание на здравето: храната би трябвало да е здравословна, богата на витамини, лека и вкусна.

Преди лягане-  без филми на ужасите, неотложни каузи и нервни вести.

Представете си, че тъкмо в този момент се намирате в приказна къща, където всичко е положително, предпазено, уютно и умерено. В тази къща би трябвало да се извърши всичко най-съкровено и истинско- това се случва.

Този интервал е най-хубавото време за подготовка за прехода към Нова година: без лутане, бягане и отмалялост.

Бъдете най-близкият, правилен, предан, сензитивен и грижлив човек. Обърнете си внимание.

Разберете сами, какъв човек сте? Какво в действителност желаете и от какво сте изтощени? Каква същинска фантазия е скрита надълбоко във вас, че вие е боязън даже да я изречете? Как се чувствате?

Следете за чистотата на мислите, пространството, връзките и всичко, което ви се случва. Не допускайте отпадъци, опити за внасяне на съмнение, комплициране или боязън у вас.

На лист хартия (в нощта на 8 декември) можете да напишете проект за планове за 2023 година, тъй че в новогодишната нощ със спокойна душа и сърце просто да се насладите на празника, да пожелаете на всички положително здраве, да се смеете и да запалите бенгалски огън. Естествено, без частици НЕ, в настоящо или минало време. Пишем това, за което в действителност сме подготвени, желаеме, наше е и не е откраднато от никого. След това го слагаме на прозореца до обяд или вечерта на 8-и.

На първото пълнолуние за 2023 година остава единствено да презаредите желанието и да добавите точки, в случай че е належащо.

Между другото, тъкмо в този момент помислете за изненади, дарове и разнообразни приятни неща за Нова година за вашите близки. Тогава ще кажете благодаря на себе си, когато всички тичат в близост изтощени, а вие релаксирате, зареждате се с сила, имате доста време за себе си и всичко е супер-супер.

Никакъв рисков бизнес и нови начала. Без мъчения и обиди с неприятни думи. Без отчаяние от обстоятелството, че нещо не се е получило. Без засегнатост към Вселената. Без търсене на отговорен. Важно е.

 

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР