Студен атмосферен фронт, който ще премине през страната, ще понижи

...
Студен атмосферен фронт, който ще премине през страната, ще понижи
Коментари Харесай

Времето: Студен атмосферен фронт понижава температурите

Студен атмосферен фронт, който ще премине през страната, ще намали пературите. Облачността от северозапад ще се усили и тук-там, от запад на изток, ще превали слаб дъжд. Още преди обяд вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Минималните температури в множеството региони, ще бъдат сред 3° и 8°, в София към 2°. Максималните ще са сред 16° и 21°, в София към 15°.

В планините облачността също ще се усили и тук-там ще превали слаб дъжд, над 2200 метра сняг, само че с понижението на температурите денем границата сред дъжд и сняг ще се намалява. Ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 6°.

По Черноморието ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Преди обяд тук-там ще има мъгла или ниска облачност. По-късно денем облачността ще се усили и тук-там по южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа до сдържан югозападен вятър, който след обяд ще стартира да се ориентира от запад-северозапад и да се усилва. Максимални температури: 15°-18°. Температурата на морската вода е от 10°-11° по северното крайбрежие до 15°-16° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР