Сценичната възстановка на прочутото шоу НЛО“ се оказа минирана заради

...
Сценичната възстановка на прочутото шоу НЛО“ се оказа минирана заради
Коментари Харесай

Драми около шоуто „НЛО“! Попандов и Мария Сапунджиева – аут от възстановката

Сценичната възстановка на фамозното шоу „ НЛО “ се оказа минирана поради съществени разминавания сред участниците, написа „ България Днес “.

Събитието е планувано за 8 септември и е част от културния календар на община Перник. Конферансие на вечерното шоу " С " НЛО " - вечно " е Драго Драганов. Дотук обаче завършва „ твърдата част “ на спектакъла в миньорския град. След като изданието се свързва с един от главните участници в рециклираното шоу - Георги Мамалев, се разбра, че нито необятната аудитория, нито медиите ще схванат кой е уредник на проявата. Мамалев уточни композитора Стефан Димитров, като напомни, че той и неговите сътрудници от „ НЛО “ са изпели най-вече песни на маестрото в изданията на шоуто. Спомена и за компания, която взе участие в организацията, само че не пожела да назове името ѝ.

От своя страна самият Стефан Димитров отхвърли пред „ България Днес “ да е главният уредник на възстановката. Композиторът даже акцентира, че освен не знае точната дата на театър в Перник, само че и още не са го потърсили за потвърждаване на поканата към него и за други детайлности от сюжета на събитието.

Георги Мамалев не пожела да хвърли повече светлина по тематиката и не скри раздразнението си от уточняващите въпроси. " Толкова ли са значими тези неща, не е ли доста по-важно творчеството!`, разгласи артистът.

Той обаче не отхвърли, че друга звезда от шоуто - Мария Сапунджиева, няма да взе участие в паметния театър на 8 септември. Мамалев разяснява и неналичието на различен участник в „ НЛО “ -  Павел Попандов. Комикът разгласи, че не е виждал Попандов от близко 25 години и няма никаква визия за житието- битието на сътрудника си, както и за професионалните му изяви.

От своя страна самият Попандов също не скри раздразнението си от питането на какво се дължи отсъствието му на сцената на възстановката на „ НЛО “. В еразци не вземам участие! Не ме питайте повече! ", отсече Попандов.

Кой и за какво „ клати “ другояче похвалната самодейност, става мистерия. Сигурно е обаче, че на сцената в Перник ще се появят Георги Мамалев, Антон Радичев и Катето Евро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР