Сценариите са няколко – от пряко военно нападение срещу България

...
Сценариите са няколко – от пряко военно нападение срещу България
Коментари Харесай

Активират българския щаб на НАТО

Сценариите са няколко – от директно военно нахлуване против България от ордите на кремълския деспот, което е малко евентуално до проведени от проруски партии митинги с искане за неутралитет, които да прераснат във въоръжени вълнения.

Подобен проект бе пробван в Молдова през предходната седмица.

 

Представителите на партия „ Възраждане “ също постоянно насочат закани за протест. Те упорстват за излизане на страната ни от Европейски Съюз и НАТО. Хората на Копейкин намерено приканиха Путин да освободи и нас, плашейки съперниците си с разстрели и изпращане в Белене.

 

Запознати издават, че в отчети на спецслужбите се предизвестява за готвени провокации от русофилски партии и организации. Подозренията са, че в тях може да вземат присъединяване и диверсанти от съветското военно разузнаване ГРУ. Служители от ДАНС разясняват разтревожени, че през последните месеци в България са пристигнали хиляди руснаци, преобладаващата част от които млади мъже. Те желаят политическо леговище под претекст, че са срещу войната в Украйна. Дали е по този начин обаче или става въпрос за внедрени сътрудници, можем единствено да гадаем.

Тук е моментът да отбележим, че сходни опити за внедряване на съветски военни има и в други страни от НАТО в Източна Европа.

 

В отговор на предстоящите провокации Алиансът е задействал проектите си за незабавно прекачване на десетки хиляди бойци в застрашените съюзнически страни като България, Полша, Румъния, Латвия, Литва и Естония.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР