Сцена от Дивия запад се разигра в Смолян.Смолянчанин е влязъл

...
Сцена от Дивия запад се разигра в Смолян.Смолянчанин е влязъл
Коментари Харесай

Див запад - не, а див юг: Мъж от Смолян тръгна да влиза с кон в бар

Сцена от Дивия запад се разигра в Смолян.

Смолянчанин е влезнал в преддверието на елитна локална дискотека с кон. Преди да влезе към дискотечната зала, защитата го е спряла. Води се спор дали габаритът на коня и ездачът разрешават да преминат през вратата. Клип на случая е шлагер в обществените мрежи. От записа е видно, че ездачът Живко Ризов пада от коня при опит да се разправя с личния състав на заведението. След като стопанинът пада върху плочките, конят побягва към пешеходната улица.

" Бях на женитба с коня денем. Пийнал си бях. Реших да се пошегувам и да развеселя хората като вляза с него в дискотеката. Конят е мирен, яздитен и добре подготвен. Не съм желал да нараня някого. В дискотеката имаше мои другари и желаех да ме видят. Просто се майтапих. На място пристигна полиция. Дори ги попитах къде да вържа коня на безвредно място.

Не знам какви ще са следствията от страна на органите на реда. След това влязох в дискотеката и се видях с приятелите се прибрах с коня до у дома. Копитата на коня са понапукали плочки в преддверието. Помолих хората от дискотеката да ме потърсят, с цел да ги поправям ", описа пред " 24 часа " Живко Ризов. Той е притежател на конна база, ситуирана наоколо до еко пътеката " Каньона на водопадите ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР