Струваше си да направим правителство и да изведем България на

...
Струваше си да направим правителство и да изведем България на
Коментари Харесай

Борисов след визитата на Зеленски: Струваше си да направим правителство

Струваше си да създадем държавно управление и да изведем България на позицията, в която е направила своя цивилизационен избор.

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

 

" Отдавна е подаден отхвърли ми от имунитет. Така че тази дъвка да спрат да я дъвчат. Вчера го изпратих на Росен Желязков и през днешния ден сутринта го е завел ", разкри водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание, откакто през вчерашния ден от Българска социалистическа партия го упрекнаха, че още не се е отказал от имунитета си, макар поръчката за това в сряда.

 

Борисов описа, че с помощта на това, че ГЕРБ да водили процеса за правосъдната промяна, преди два дни е паднало още едно от изискванията за Шенген.


" Лидерството беше на ГЕРБ и с помощта на това се случи. В предходните парламенти не се случи. Така че е имало смисъл да създадем държавно управление и некоалиционно болшинство. Идването на президента Зеленски се случи въз основата на компромис, който ние направихме да отстъпим нашия мандат, премиерското място, с цел да се сътвори държавно управление. Иначе такова посещаване нямаше да има ", сподели още Борисов.

 

Той благодари на сътрудниците си от ГЕРБ Делян Добрев и Христо Гаджев за работата им в комисиите през последните дни и изясни, че с помощта на тях е била декларацията за поддръжка на Украйна в НАТО.

 

Очаквайте детайлности.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР