Струва ми се, че силата е на страната на ГЕРБ

...
Струва ми се, че силата е на страната на ГЕРБ
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Борисов вече е изпран от своите коалиционни партньори, Гешев търси достоен изход

„ Струва ми се, че силата е на страната на ГЕРБ с обединяването на либералите, в сравнение с страната на Гешев. Той обаче няма да се откаже “. Това съобщи политологът Първан Симеонов в ефира на NOVA NEWS.

„ Борисов към този момент е изпран от своите съдружни сътрудници. Гешев търси заслужен излаз. Въпросът е, че хората виждат процесите в правосъдната система. Спука се един абсцес. Обществото искаше да разбере за нещата, за които единствено подозираше в правосъдната система “, уточни той.

„ В кратковременен проект нещата са зле за Радев, тъй като губи политическо въздействие и даже си изпуска нервите. В дълготраен проект, обаче не е по този начин. Ние не сме крайни рософили и русофоби и не желаем огромно напрежение. Отваря се огромна ниша за хората, които не споделят крайните възгледи на Костадин Костадинов. Тези неща карат хората да са по-предпазливи, в сравнение с революционно настроени. Радев няма толкоз огромен рейтинг, само че не е на дъното. Единственият който ще може да спре Костадинов е Радев, тъй като е по-умерен “, счита политологът.

„ Единствената структура, която можеше да успокои обществото, беше тази сред ГЕРБ и Продължаваме промяната-Демократична България. Оказа се, че политиката е взаимни отстъпки и лавиране за постигането на някакви съответни цели, “ добави Симеонов.

 

Етикети: ГЕРБГешевполитикаСимеонов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР