Структурата на ГЕРБ в Русе излезе с поредната декларация в

...
Структурата на ГЕРБ в Русе излезе с поредната декларация в
Коментари Харесай

ГЕРБ- Русе с поредна декларация, иска Борисов да издигне кмета за нов мандат

Структурата на ГЕРБ в Русе излезе с следващата декларация в поддръжка за кмета на общината и досегашен общински началник на ГЕРБ Пламен Стоилов. Тя е подписана и от кметовете от общината, определени от партията на премиера Бойко Борисов.

Първата декларация на локалната организация пристигна, откакто от известие на Facebook страницата на ГЕРБ- Русе се разбра, че Стоилов е заменен с предприемача Росен Даскалов. Тогава те възразиха против решението на управлението на партията за рокадата и акцентираха, че Даскалов е изцяло чужд в общинската конструкция на ГЕРБ – Русе и няма принос към организационния живот на партията.

С новата декларация, изпратена до Борисов и до управлението на ГЕРБ, те упорстват Пламен Стоилов да бъде претендент за кмет и лидер на листата за общински съветници на ГЕРБ.

В апела се споделя, че за осем години Стоилов е " съумял да изтръгне града от безвремието и даде ясна вероятност за развиването на Русе като проспериращ стопански и културен център ".

" Създаде обединен и добре работещ екип от експерти и вкара ред, бистрота и дълготрайна тактика в ръководството на Общината. Наложи дух на съдействие и търсене на оптимално необятен консенсус в Общинския съвет, както и на деен разговор с жителите, бизнеса и медиите. Активно работи за възстановяване на капиталовия климат в града, както и за привличането на нови производства, посредством което Русе възвърна позициите си на промишлен център в страната. Реализира знакови за града планове, чакани десетилетия наред от русенци ", изреждат достиженията на Стоилов в декларацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР