Структура на ГЕРБ се вдигна на бунт заради съглашение на

...
Структура на ГЕРБ се вдигна на бунт заради съглашение на
Коментари Харесай

Членове на ГЕРБ се бунтуват заради съглашение с ДПС

Структура на ГЕРБ се подвигна на протест поради споразумение на локалното управление и общинската власт с Движение за права и свободи. Това излиза наяве от писмо от членове на ГЕРБ от село Грашево (община Велинград), осведоми OFFNews.

Писмото е написано на 24 октомври предходната година, само че е входирано в Министерския съвет чак на 12 март тази година. 

В писмото членове и деятели на ГЕРБ се оплакват, че хора на Движение за права и свободи се поставят на управителен постове, с което се губи доверието в ГЕРБ и в премиера и водач на партията Бойко Борисов. 

" Искаме да изложим нашето възмущение и отчаяние от локалната общинска власт и структурата на ГЕРБ. На локалните парламентарни избори дадохме 450 гласа за избор на кмет на община и народен представител – господин Гечев. Нашето възмущение е в това, че ние сме отхвърлени, не ни се оказва помощ и сме сложени в състояние, в което ние губим доверие към Вас и партия ГЕРБ ", изясняват те в писмото. 

От него излиза наяве, че един от назначените, с които членовете на ГЕРБ не са съгласни, е ръководителят на читалище „ Виделина “, който по думите им не си извършва отговорностите.

 
„ Нееднократно сме се опитвали да сменим статуквото посредством отчетно-изборно заседание. Да изберем нов ръководител, който милее и има качества да управлява културната и социална активност на читалището. Сигнализирали сме и кмета на общината за казуса, и депутата Гечев, само че помощ няма. Назначават се хора от друга политическа партия “, посочват те.

Друг подобен образец съгласно тях е назначението на шеф и учители, „ които не са с нас “, в детска градина „ Кокиче “.

„ Много сме възмутени, че сме със мощните, а в действителност стоим настрана. Ние сме с ГЕРБ от 12 години, а единствено ни лъжат да гласуваме и ни изоставят “, се добавя в писмото.

„ Г-н Борисов, доста Ви молим да измененията нещата, тъй като ние към този момент нямаме религия в концепциите и прозрачността на властта. Ако тези проблеми са нерешими, то Ви молим да помогнете за инфраструктурата на селото, с цел да живеем по-добре. Искаме да ни асфалтирате улиците и основния път, който е 8 км и свързва Грашево и Мече Корито. Молим Ви не ни изоставяйте, към момента таим някаква вяра, само че тя е единствено посредством вас. Помогнете ни, с цел да бъдем дружно “, приключва писмото. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР