Строително-монтажните работи в хотелска сграда Дружба Б“ от курортен комплекс

...
Строително-монтажните работи в хотелска сграда Дружба Б“ от курортен комплекс
Коментари Харесай

Проверката на ДНСК в с. Кранево не установи нарушения

Строително-монтажните работи в хотелска постройка „ Дружба Б “ от курортен комплекс „ Дружба Бей Гардън “ се извършват в сходство с утвърдените капиталови планове, откриха специалисти от РДНСК Варна. По предписание на началника на Дирекцията за народен строителен надзор арх. Иван Несторов те направиха инспекция на място след подаден сигнал за строителство наоколо до плажната линия в с. Кранево, при която не бяха открити нарушавания.

Проверката сподели, че хотелската постройка в с. Кранево, Община Балчик, е издигната въз основа на издадено позволение за градеж от 2006 година и утвърдени капиталови планове, направени в сходство с Подробния организационен проект за парцела – проект за застрояване, утвърден от кмета на Община Балчик. Строежът е въведен в употреба с уверение, издадено от основния проектант на общината през 2008 година

В момента на обекта се правят строително-монтажни работи на съображение издадено позволение за градеж за „ Ремонт, продължение и рационализация на хотелска постройка „ Дружба Б ” от курортен комплекс „ Дружба Бей Гардън ”. Съгласно него, обектът е четвърта категория и е от компетентността на общинската администрация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР