Строително-инвестиционният конгломерат Сиенит, който беше изправен пред заплахата да загуби

...
Строително-инвестиционният конгломерат Сиенит, който беше изправен пред заплахата да загуби
Коментари Харесай

Строител успя да си спаси хотела

Строително-инвестиционният конгломерат " Сиенит ", който беше изправен пред опасността да загуби по-голямата част от SPA хотела си " С comfort " в Хисаря, е платил задълженията си в последния миг. Така уелнес комплексът остава тяхна благосъстоятелност и ще продължи да действа.

Само преди дни от Националната организация по приходите пуснаха на секрети търгове над половината жилища и студиа в спа хотел " С comfort " в Хисаря, напомня TrafficNews. Причината да се стигне до процедура по продажбата им са големите налози, насъбрани от притежателя на постройката - пловдивската империя " Сиенит ".

Въпреки че хотелът се ръководи от " Форего Пропърти Мениджмънт " ЕООД, той попада в активите на " Сиенит инвест " ООД. Според информацията на Приходната организация сдружението е имало над 350 хиляди лв. неизплатените задължения. През 2017 поради голям брой запори от банки, контрагенти по изпълнителни каузи и данъчни неуредици, " Сиенит инвест " ООД е преобразувана на акционерно сдружение със същото име, но част от парцелите остават запорирани в сдружението с лимитирана отговорност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР