Строителите на пътища излизат на протест с искане за оставка

...
Строителите на пътища излизат на протест с искане за оставка
Коментари Харесай

Строителна техника, камиони и работници окупират центъра на София, искат оставка на Комитова

Строителите на пътища излизат на митинг с искане за оставка на министъра на районното развиване и благоустройството.

Протестът ще стартира от 8.30 часа пред Министерски съвет и ще продължи до 12.00 часа. През това време ще бъдат блокирани бул. „ Дондуков “ и „ Цар „ Освободител “. Интересен факт е, че водачите на тежката техника ще бъдат санкционирани с по 30 лева, защото нарушават разпоредбите за придвижване по пътищата.
 Пътният отрасъл: Държавата ни дължи 800 млн. лв., да каже по какъв начин ще ги заплати - другояче митинги Пътният отрасъл: Държавата ни дължи 800 млн. лв., да каже по какъв начин ще ги заплати - другояче митинги
Незаплатените действия по отношение на поддръжка, ремонт и градеж на пътища към този момент приближава 800 млн. лв., а АПИ блокира всякакво разплащан...

„ Напрежението в сектора, неналичието на какъвто и да било разговор води до смяна на настояванията ни. Всички пътно-строителни компании, членуващи в ББК “Пътища ” желаят оставката на министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова! Настояваме за съответни дейности по разплащането на дължимите суми “, упорстват уредниците от Българската браншова “.

По данни уредниците в митинга ще се включат 60 камиона и 40 - строителна техника, които в интервала от 8.00 часа до 9.00 часа ще се нареждат по бул. „ Цар Освободител “ в правата сред бул. Княз Ал. Дондуков “ и ул. „ Г. С. Раковски “. Очаква се и включването на към 3000 участници на пл. „ Независимост “, пред постройката на Министерски съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР