Строителен бос от ДПС е главен спонсор на Мая Манолова,

...
Строителен бос от ДПС е главен спонсор на Мая Манолова,
Коментари Харесай

Строителен бос от ДПС налива пари в партията на Мая Манолова

Строителен необут от Движение за права и свободи е основен спонсор на Мая Манолова, по тази причина и откри място в листата на „ Изправи се, БГ ” в родния ѝ Кюстендил, написа Narod.bg.

Става дума за шефа на строителната компания „ Мега Инвест Холд ” Цветан Славейков Цветанов, който преди този момент е бил от обръча на Ахмед Доган.

Narod.bg заяви, че 50-60 предприемачи, които са били подготвени да налеят големи суми в възможната партия на някогашната съдийка Румяна Ченалова са избягали с 200 към Мая Манолова.

Сега се оказа, че точно Цветан Славейков Цветанов е първият дезертьор, който повлякъл крайник за останалите да изоставен Ченалова.
 Именно Цветан Славейков Цветанов дръпнал спонсорите, в този момент се води основен Чичко Паричко на Мая Манолова, безапелационен е източникът на Narod.bg. Милионерът е подложен под №8 в кюстендилската листа на Мая Ма.
Баровецът и тарторката на „ Изправи се, БГ ” даже се появяват дружно на събития. Наскоро тандемът посети село Каравелово, община Карлово, което е едно от двете най-засегнати обитаеми места в региона от наводнението.

„ Всички пострадали се нуждаят от голяма помощ, постоянно сме се изправяли дружно пред всеки проблем, ще го създадем и в този момент ”, безапелационен беше от мястото на ужаса Цветан Цветанов. Засега не е ясно, обаче, строителният необут да е оказал помощ с нещо на потърпевшото село.

Според медийни изявления точно неговата „ Мега Инвест Холд ” е работила върху злощастния сектор от „ Хемус ” край Своге, където на 25 август 2018-а стана злокобната злополука със 17 натрупа.

След нещастието Цветан Цветанов отхвърли да е има пръст в нефелния ремонт, който бил осъществен от касичката на ГЕРБ – компания „ Трейс ”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР